+387 53 610 116

Вијести

Успјеси бродских ученика на школским и општинским такмичењима из знања

Аутор: admin | Ажурирано: 29 Aprila, 2021 у 11:20

img

У основној школи „Свети Сава“ уприличена је додјела диплома ученицима побједницима школских и општинских такмичења.

Након што прошле године, због пандемије вируса корона, Министарство просвјете и културе није организовало такмичења ученика у знању, ове године такмичења су организована на школском и општинском нивоу поштујући све прописане мјере заштите, док су такмичења на регионалном нивоу организована онлајн.

Велико интересовање ученика за такмичења ове године резултурало је са 57 додијељених диплома за постигнуте успјехе на школском и општинском нивоу.

Најбоља од најбољих ове године била је Лана Бркић, ученица 7. разреда. Она је освојила три прва мјеста на школским и три прва мјеста на општинским такмичењима из српског језика, математике и физике. Ово је уједно и најбољи постигнути резултат гледајући уназад три године.

Основна школа „Свети Сава“ још једном се пласирала на републичко такмичење захваљујући постигнутом успјеху Јустина Теофиловића, ученика 8. разреда, који је освојио прво мјесто на регионалном такмичењу из историје са темом „Страдање Срба у Сијековцу 1992. године“.

news
РЕСЕРТИФИКАЦИЈА „ПОВОЉНОГ ПОСЛОВНОГ ОКРУЖЕЊА“

Посједовање БФЦ сертификата, домаћим и страним инвеститорима, јасно указује да локална заједница спада у ред оних са повољним пословним окружењем, односно да је у економском и правном смислу сигурна за…

02.10.2023 06:28

news
УСПЈЕШНО СПРОВЕДЕНА АКЦИЈА: ПРИКУПЉЕНО 74 ДОЗЕ КРВИ

У петак 29. септембра је одржана трећа овогодишња акција добровољног даривања крви (ДДК). Овом активношћу започело је обиљежавање „Октобарских свечаности слободе Брод 2023“.

02.10.2023 06:21

news
ПРОГРАМ ОДРЖАВАЊА "ОКТОБАРСКИХ СВЕЧАНОСТИ СЛОБОДЕ"

Поводом предстојећих значајних датума општине Брод, позивамо све грађане, свих узраста, да се учешћем у одабраним активностима, придруже обиљежавању и прослави овогодишњих “Октобарских свечаности слободе”. Р/Б Назив манифестације Вријеме одржавања…

29.09.2023 06:22