Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Udruženju dijabetičara ”Siofor” donirano 200 aparata za mjerenje nivoa glukoze u krvi

Predstavnici farmaceutske kompanije ’’Medlab One’’, distributeri svjetski renomirane kompanije dijabetes asortimana ’’Ascensia’’, uručili su  danas brodskom Udruženju dijabetičara ”Siofor” 200 aparata za samotestiranje, mjerenje i kontrolu nivoa glukoze u krvi.

Nevena Vuksanović iz kompanije ’’Medlab One’’, izrazila je zadovoljstvo što su u prilici da, donacijom neophodnih aparata, pomognu ovom brodskom udruženju. Dodala je da će se slične akcije nastaviti i u narednom periodu.

Predsjednik brodskog Udruženja dijabetičara Željko Ružojčić, zahvalio se kompaniji ’’Medlab One’’  na ovoj vrijednoj donaciji . On je ovom prilikom napomenuo da će aparati biti podijeljeni Brođanima oboljelim od  dijabetesa i podsjetio da se sve dodatne informacije mogu dobiti na broj telefona 065/634-307.

Uručenju donacije, pored predsjednika skupštine udruženja dijabetičara ”Siofor” Zorana Vidića, prisustvovao je i šef kabineta načelnika opštine Brod Vanja Nikolić. Ovom prilikom, on je istakao da će lokalna uprava, u skladu sa mogućnostima, pružati pomoć udruženju i njegovim članovima.