+387 53 610 116

Вијести

Удружењу дијабетичара ”Сиофор” донирано 200 апарата за мјерење нивоа глукозе у крви

Аутор: admin | Ажурирано: 16 Aprila, 2021 у 11:45

img

Представници фармацеутске компаније ’’Medlab One’’, дистрибутери свјетски реномиране компаније дијабетес асортимана ’’Ascensia’’, уручили су  данас бродском Удружењу дијабетичара ''Сиофор'' 200 апарата за самотестирање, мјерење и контролу нивоа глукозе у крви.

Невена Вуксановић из компаније ’’Medlab One’’, изразила је задовољство што су у прилици да, донацијом неопходних апарата, помогну овом бродском удружењу. Додала је да ће се сличне акције наставити и у наредном периоду.

Предсједник бродског Удружења дијабетичара Жељко Ружојчић, захвалио се компанији ’’Medlab One’’  на овој вриједној донацији . Он је овом приликом напоменуо да ће апарати бити подијељени Брођанима обољелим од  дијабетеса и подсјетио да се све додатне информације могу добити на број телефона 065/634-307.

Уручењу донације, поред предсједника скупштине удружења дијабетичара ''Сиофор'' Зорана Видића, присуствовао је и шеф кабинета начелника општине Брод Вања Николић. Овом приликом, он је истакао да ће локална управа, у складу са могућностима, пружати помоћ удружењу и његовим члановима.

news
РЕСЕРТИФИКАЦИЈА „ПОВОЉНОГ ПОСЛОВНОГ ОКРУЖЕЊА“

Посједовање БФЦ сертификата, домаћим и страним инвеститорима, јасно указује да локална заједница спада у ред оних са повољним пословним окружењем, односно да је у економском и правном смислу сигурна за…

02.10.2023 06:28

news
УСПЈЕШНО СПРОВЕДЕНА АКЦИЈА: ПРИКУПЉЕНО 74 ДОЗЕ КРВИ

У петак 29. септембра је одржана трећа овогодишња акција добровољног даривања крви (ДДК). Овом активношћу започело је обиљежавање „Октобарских свечаности слободе Брод 2023“.

02.10.2023 06:21

news
ПРОГРАМ ОДРЖАВАЊА "ОКТОБАРСКИХ СВЕЧАНОСТИ СЛОБОДЕ"

Поводом предстојећих значајних датума општине Брод, позивамо све грађане, свих узраста, да се учешћем у одабраним активностима, придруже обиљежавању и прослави овогодишњих “Октобарских свечаности слободе”. Р/Б Назив манифестације Вријеме одржавања…

29.09.2023 06:22