Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Удружењу дијабетичара “Сиофор“ донирано 200 апарата за мјерење нивоа глукозе у крви

Представници фармацеутске компаније ’’Medlab One’’, дистрибутери свјетски реномиране компаније дијабетес асортимана ’’Ascensia’’, уручили су  данас бродском Удружењу дијабетичара “Сиофор“ 200 апарата за самотестирање, мјерење и контролу нивоа глукозе у крви.

Невена Вуксановић из компаније ’’Medlab One’’, изразила је задовољство што су у прилици да, донацијом неопходних апарата, помогну овом бродском удружењу. Додала је да ће се сличне акције наставити и у наредном периоду.

Предсједник бродског Удружења дијабетичара Жељко Ружојчић, захвалио се компанији ’’Medlab One’’  на овој вриједној донацији . Он је овом приликом напоменуо да ће апарати бити подијељени Брођанима обољелим од  дијабетеса и подсјетио да се све додатне информације могу добити на број телефона 065/634-307.

Уручењу донације, поред предсједника скупштине удружења дијабетичара “Сиофор“ Зорана Видића, присуствовао је и шеф кабинета начелника општине Брод Вања Николић. Овом приликом, он је истакао да ће локална управа, у складу са могућностима, пружати помоћ удружењу и његовим члановима.

eskort eskişehir -

Personel Sağlık