Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

ТРАДИЦИЈА ПОНОЋНОГ ТУРНИРА ДУГА 44 ГОДИНЕ

Фудбалски догађај сезоне – „Mozzart Поноћни турнир Брод 2023“ ће бити одржан од 25. до 29. јануара у Спортском центру у Броду. Учешће су до сада потврдиле екипе из цијеле Босне и Херцеговине, Србије, Словеније и Хрватске.

Предсједник организационог одбора Бојан Петрић вјерује да ће овај јединствени спортски догађај, са традицијом вриједном поштовања, пружити врхунски футсал, фер плеј, лијепо дружење и бити добро посјећен. -Учешће су потврдили прошлогодишњи полуфиналисти, јављају се и нови тимови тако да је извјесно да ће публика уживати у квалитетном футсалу-, рекао је Петрић, додајући да ће се за ласкаву титулу освајача турнира такмичити екипе у пионирској, кадетској, сениорској и категорији ветерана.

Допринос организацији турнира даје и Туристичка организација општине Брод. Горан Вукојевић директор ове установе, каже да су посвећени промовисању поноћног турнира и вјерује у добру посјећеност. -Нешто што у континуитету траје пету деценију заслужује да се његује, дограђује и с поносом истиче. Поноћни турнир је традиција која промовише фудбал, фер плеј, и добро дружење-, рекао је Вукојевић.

Котизација је на прошлогодишњем нивоу: 200 КМ за сениоре, 100 КМ за ветеране и кадете, те 50 КМ за пионире. Наградни фонд турнира, износи 12.000 КМ, а 7.000 КМ намјењено је побједничком тиму сениорске конкуренције. Предвиђене су и награде за публику.

Извор: Радио Брод

eskort eskişehir -

Personel Sağlık