Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

СЈЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЗАКАЗАНА ЗА КРАЈ ЈАНУАРА

Чланови колегија Скупштине општине Брод (СО) јуче су на сједници подржали приједлог да се 23. редовна скупштинска сједница одржи у уторак, 31. јануара.

Пред одборницима ће се наћи 27 тачака дневног реда. Неке од важнијих тачака према ријечима Александра Крушкоњића, предсједника СО Брод, јесу Приједлог Одлуке о давању на кориштење, управљање и одржавање  објекта СРЦ „Градски базени“ ЈУ „Туристичка организација општине Брод“ као и Приједлог Одлуке о давању сагласности  на Цјеновник свих комуналних услуга и радова које пружа ЈКП „Комвод“ а.д. Брод.

Одборници ће на 23. редовној сједници СО Брод расправљати и о Приједлогу Закључка о усвајању Нацрта Одлуке о висини трошкова уређења градског грађевинског земљишта, Приједлогу Закључка о усвајању Нацрта Интегралног Програма капиталних инвестиција за период 2023-2025. година као и Приједлогу Одлуке о економској цијени услуга ЈУП „Бели анђео“ за 2023. годину.

Јануарска сједница биће одржана у скупштинској сали у згради Поште с почетком у 9 часова, а сједницу ће преносити Радио Брод.

Извор: Радио Брод

eskort eskişehir -

Personel Sağlık