Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

СЈЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ПЛАНИРАНА ЗА 22. НОВЕМБАР

Редовна 21. сједница Скупштине општине (СО) Брод биће одржана у уторак 22. новембра са 6 тачака дневног реда. Ово је усаглашено на сједници скупштинског Колегијума одржаног у сриједу, 8. новембра.

Александар Крушкоњић, предсједник СО Брод истакао је да ће се на овом скупштинском засједању наћи нацрт Одлуке о усвајању буџета општине Брод за 2023. годину. „Потреба да сједницу одржимо раније него што је планирано, проистекла је из законске обавезе да се крене у процедуру доношења буџета општине Брод за наредну годину. Нацрт Одлуке иде у скупштинску процедуру, затим на јавну расправу како би у децембру, како то закон прописује, био усвојен буџет општине Брод за 2023. годину“, појаснио је Крушкоњић

Одборници ће расправљати и о приједлогу Одлуке о усвајању стручног мишљења и урбанистичко-техничких услова за препарцелацију земљишта означеног као к.ч. број 829/5 из ЛН број 2303, к.о. Брод због указане потребе за обављања привредне активности, те приједлогу Одлуке о давању сагласности на измјену и допуну Цјеновника свих комуналних услуга и радова које пружа ЈКП „Комвод“ а.д. Брод, у дијелу који се односи на измјену цијена услуга изнајмљивања и коришћења простора на Градском гробљу.

Биће разматран приједлог Закључка о усвајању Извјештаја о раду Одбора за жалбе, као и извод из записника са 20. редовне сједнице СО Брод. Шеста тачка дневног реда резервисана је за Актуелни час.

Засједање СО Брод биће одржано у скупштинској сали, у згради Поште с почетком у 9 часова. Директан пренос сједнице биће обезбјеђен на таласима Радио Брода и на порталу: radiobrod.live

Извор: www.radiobrod.live

eskort eskişehir -

Personel Sağlık