+387 53 610 116

Вијести

Сјећање на погинуле у протеклом рату

Аутор: admin | Ажурирано: 8 Maja, 2021 у 10:23

img

Испред спомен обиљежја у МЗ Тулек, данас су положени вијенци и запаљене свијеће за 9 бораца и цивила погинулих у одбрамбено отаџбинском рату.

Млади окупљени око Борачке организације подсјетили су на тешка страдања становника Брода, као и да је у протеклом одбрамбено-отаџбинском рату са подручја ове мјесне заједнице животе дало пет бораца, Душан Стојић, Драган Удовичић, Радован Радовановић, Златко Јовановић и Срето Павичић, а за вријеме окупације Брода у логорима су мучени многи цивили, мјештани Тулека. Животе у логорима изгубили су Драган Стојковић, Душанка Бардак, Бранко Бардак и Здравко Дуроња.

Присутнима се обратио предсједник МОБ Тулек Здравко Ненадић, те захвалио на сјећању на погинуле становнике ове мјесне заједнице који су своје животе дали да би ми данас живјели у миру.

Делегација општинске Борачке организације Брод, 8. и 9. маја борави у Врању, граду побратиму, поводом обиљежавања 9. маја – Дана побједе над фашизмом у Другом свјетском рату.

news
РЕСЕРТИФИКАЦИЈА „ПОВОЉНОГ ПОСЛОВНОГ ОКРУЖЕЊА“

Посједовање БФЦ сертификата, домаћим и страним инвеститорима, јасно указује да локална заједница спада у ред оних са повољним пословним окружењем, односно да је у економском и правном смислу сигурна за…

02.10.2023 06:28

news
УСПЈЕШНО СПРОВЕДЕНА АКЦИЈА: ПРИКУПЉЕНО 74 ДОЗЕ КРВИ

У петак 29. септембра је одржана трећа овогодишња акција добровољног даривања крви (ДДК). Овом активношћу започело је обиљежавање „Октобарских свечаности слободе Брод 2023“.

02.10.2023 06:21

news
ПРОГРАМ ОДРЖАВАЊА "ОКТОБАРСКИХ СВЕЧАНОСТИ СЛОБОДЕ"

Поводом предстојећих значајних датума општине Брод, позивамо све грађане, свих узраста, да се учешћем у одабраним активностима, придруже обиљежавању и прослави овогодишњих “Октобарских свечаности слободе”. Р/Б Назив манифестације Вријеме одржавања…

29.09.2023 06:22