+387 53 610 116

Вијести

„SCAI ADAPTER“ У ДРУШТВУ НАЈУСПЈЕШНИЈИХ ПРЕДУЗЕЋА СРПСКЕ

Аутор: Зорица Кнежевић | Ажурирано: 31 Marta, 2022 у 09:05

img

У сриједу 30. марта 2022. г. са почетком у 20.10 у Бањој Луци одржан је Избор најуспјешнијих у привреди Републике Српске (РС). Вриједне награде је добило 38 предузећа, изабраних по различитим критеријумима, као најуспјешније за претходну годину. Једно такво предузеће је из Брода.

Као најуспјешније у рангу средњих предузећа награђено је предузеће „SCAI ADAPTER“ из Брода које се бави производњом дијелова и прибора за моторна возила. Ово предузеће, од оснивања 2005. године, биљежи стални раст како у производњи тако и у броју радних мјеста.

Награде су уручивали министри и предсједник Владе РС. Признање предузећу из Брода уручила је Сребренка Голић министар за просторно уређење, грађевинарство и екологију. Награду којом је препознато дугогодишње успјешно пословање преузео је Дејан Симиџија менаџер комерцијално-техничких послова предузећа „SCAI ADAPTER“.

Овом изузетном догађају којим се слави 30 година Привредне коморе РС присуствовали су представници локалне управе Брод: Вања Николић шеф кабинета начелника општине и Мирослав Вуковић начелник одјељења за финансије. Честитали су на награди и рекли да је локална управа Брод увијек ту да пружи подршку својим грађанима, привредницима и предузећима.

news
ПРИВРЕДНИ САВЈЕТ РАЗМАТРАО ПРИЈЕДЛОГ БУЏЕТА ОПШТИНЕ

У уторак 5. децембра одржана је редовнa сједница Привредног савјета општине Брод.

06.12.2023 11:16

news
СЈЕДНИЦА СКУПШТИНЕ 15. ДЕЦЕМБРА

Поред Буџета за наредну годину, на одборничким клупама ће се наћи још низ веома важних тачака попут продаје земљишта у улици Крајишких бригада намјењеног за изградњу пословног комплекса

04.12.2023 12:47

news
КВАР НА СИСТЕМУ ДАЉИНСКОГ ГРИЈАЊА

Из ЈКП “Ковод” Брод је стигло обавјештење о привременом прекиду гријања корисника који су везани за топлотну станицу у Спортском центру. Данас се десио квар на топлотној станици која грије…

30.11.2023 13:19