Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

„SCAI ADAPTER“ У ДРУШТВУ НАЈУСПЈЕШНИЈИХ ПРЕДУЗЕЋА СРПСКЕ

У сриједу 30. марта 2022. г. са почетком у 20.10 у Бањој Луци одржан је Избор најуспјешнијих у привреди Републике Српске (РС). Вриједне награде је добило 38 предузећа, изабраних по различитим критеријумима, као најуспјешније за претходну годину. Једно такво предузеће је из Брода.

Као најуспјешније у рангу средњих предузећа награђено је предузеће „SCAI ADAPTER“ из Брода које се бави производњом дијелова и прибора за моторна возила. Ово предузеће, од оснивања 2005. године, биљежи стални раст како у производњи тако и у броју радних мјеста.

Награде су уручивали министри и предсједник Владе РС. Признање предузећу из Брода уручила је Сребренка Голић министар за просторно уређење, грађевинарство и екологију. Награду којом је препознато дугогодишње успјешно пословање преузео је Дејан Симиџија менаџер комерцијално-техничких послова предузећа „SCAI ADAPTER“.

Овом изузетном догађају којим се слави 30 година Привредне коморе РС присуствовали су представници локалне управе Брод: Вања Николић шеф кабинета начелника општине и Мирослав Вуковић начелник одјељења за финансије. Честитали су на награди и рекли да је локална управа Брод увијек ту да пружи подршку својим грађанима, привредницима и предузећима.

eskort eskişehir -

Personel Sağlık