Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

САСТАНАК СА ПРЕДСТАВНИЦИМА СПОРТСКИХ КЛУБОВА

У уторак 24. јануара, предстваници општине Брод и спортских клубова ове општине су разговарали о начину финансирања и организацији рада удружења и клубова који се баве спортом.

„Мислим да су дискусије ишле у правцу рјешавања тих проблема и да ће бити позитивних корака. Међутим, уколико буде потребна одређена реорганизација у самом начину финансирања спорта, превоза на спортска такмичења организоваћемо састанке и заједнички договарати најбоља рјешења“ рекао је начелник општине Зоран Видић нагласивши да ће општина и у текућој години наставити са финансијском, али и сваком другом врстом подршке, како би рад  спортских клубова био олакшан.

Општина Брод  је и ове године расписала јавни позив за финансирање у области спорта и физичке културе из буџета општине Брод за 2023.годину, а право учешћа имају спортске организације које су регистроване као удружења грађана, односно клубови, и чије је сједиште на подручју општине Брод. Позив је отворен до 1. фебруара и овом приликом представници свих спортских клубова су позвани да се на исти на вријеме пријаве.  

Цијели текст о састанку погледајте на порталу Радио Брода

eskort eskişehir -

Personel Sağlık