Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

ШАКАЛИЈАДА – ПРВОГ ВИКЕНДА У ФЕБРУАРУ

У општинској сали за састанке 11. јануара договорене су наредне активности ловачког удружења „Вучјак“. Дио манифестација се суфинансира из буџета општине па су састанку присуствовали и представници општинске управе. Договорено је да ће годишња „Шакалијада“ у општини Брод, четврта по реду, бити одржана првог викенда у фебруару. Такође, разговарано је и о активностима за предстојећу традиционалну ловачку забаву која ће бити одржана 25. фебруара.

-Прво смо имали састанак унутар удружења, са предсједницима секција и ловницима. Договарали смо се око саме организације, док смо данас разговарали и о финансијском аспекту. Задовољан сам постигнутим договорима и подршком начелника са сарадницима. Шакалијада ће бити одржана у Лијешћу, а заједнички ручак ће се одржати у балон сали Основне школе „Лијешће“ – казао је Марко Видић, предјседник ЛУ „Вучјак“.

-Нажалост, имали смо двије године паузе због сложене епидемиолошке ситуације. Имамо срећу да се ове године наставља један од бродских брендова – ова ловно-туристичка манифестација. Очекује се долазак око хиљаду ловаца, морамо се показати као добри домаћиини. На једном мјесту ће бити хиљаду људи под оружјем – треба све добро искоординисати како би безбједност била на максималном нивоу-, рекао је Зоран Видић, начелник општине Брод.

Извор: Радио Брод

eskort eskişehir -

Personel Sağlık