+387 53 610 116

Вијести

ШАКАЛИЈАДА – ПРВОГ ВИКЕНДА У ФЕБРУАРУ

Аутор: Зорица Кнежевић | Ажурирано: 16 Januara, 2023 у 07:34

img

У општинској сали за састанке 11. јануара договорене су наредне активности ловачког удружења „Вучјак“. Дио манифестација се суфинансира из буџета општине па су састанку присуствовали и представници општинске управе. Договорено је да ће годишња „Шакалијада“ у општини Брод, четврта по реду, бити одржана првог викенда у фебруару. Такође, разговарано је и о активностима за предстојећу традиционалну ловачку забаву која ће бити одржана 25. фебруара.

-Прво смо имали састанак унутар удружења, са предсједницима секција и ловницима. Договарали смо се око саме организације, док смо данас разговарали и о финансијском аспекту. Задовољан сам постигнутим договорима и подршком начелника са сарадницима. Шакалијада ће бити одржана у Лијешћу, а заједнички ручак ће се одржати у балон сали Основне школе „Лијешће“ - казао је Марко Видић, предјседник ЛУ „Вучјак“.

-Нажалост, имали смо двије године паузе због сложене епидемиолошке ситуације. Имамо срећу да се ове године наставља један од бродских брендова - ова ловно-туристичка манифестација. Очекује се долазак око хиљаду ловаца, морамо се показати као добри домаћиини. На једном мјесту ће бити хиљаду људи под оружјем - треба све добро искоординисати како би безбједност била на максималном нивоу-, рекао је Зоран Видић, начелник општине Брод.

Извор: Радио Брод

news
ПРИВРЕДНИ САВЈЕТ РАЗМАТРАО ПРИЈЕДЛОГ БУЏЕТА ОПШТИНЕ

У уторак 5. децембра одржана је редовнa сједница Привредног савјета општине Брод.

06.12.2023 11:16

news
СЈЕДНИЦА СКУПШТИНЕ 15. ДЕЦЕМБРА

Поред Буџета за наредну годину, на одборничким клупама ће се наћи још низ веома важних тачака попут продаје земљишта у улици Крајишких бригада намјењеног за изградњу пословног комплекса

04.12.2023 12:47

news
КВАР НА СИСТЕМУ ДАЉИНСКОГ ГРИЈАЊА

Из ЈКП “Ковод” Брод је стигло обавјештење о привременом прекиду гријања корисника који су везани за топлотну станицу у Спортском центру. Данас се десио квар на топлотној станици која грије…

30.11.2023 13:19