Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Пријем за науспјешније каратисте “Полета“

Анастасија Митровић, Ема Василић, Тина Тешановић, Сара Дуроња, Нина Ружојчић, Теодора Дуроња и Милан Броћило, такмичари су КК „Полет“ из Брода који су на недавно одржаном регионалном такмичењу у Модричи и првенству Републике Српске у Брчком остварили изузетан успјех и доказали да је посвећеност преданом раду сигуран пут до успјеха.

Честитке каратистима и тренерима упутио је начелник општине Брод Зоран Видић који је током данашњег пријема за младе и успјешне спортисте организовао пријем. Видић је истакао да је опредјељеност Локалне управе подршка развоју спорта и такмичарима који остварују пажње вриједне резултате. Истакао је да ће сваки вид промоције вриједних резултата бити настављен и убудуће те да спортисти и спортски колективи могу рачунати и на значајнију материјалну подршку из општинског буџета.

Тренер  КК “Полет“ Јована Игњатић, захваливши се на пријему, истакла је да у клубу веома цијене то што руководство локалне заједнице препознаје успјехе које су каратисти остварили. Додала је да је ријеч о изузетно вриједној дјеци која мукотрпно тренирају, а резултатима промовишу себе, клуб и своју општину.

У Брчком, у конкуренцији кадеткиња, Анастасија Митровић  у борбама до 47 килограма освојила је прво мјесто и златну медаљу те постала првакиња РС, док је Сара Дуроња у борбама до 54 килограма освојила бронзану медаљу.  Екипно, Анастасија Митровић, Сара Дуроња, Тина Тешановић и Ема Василић освојиле су друго мјесто и сребрну медаљу. На регионалном такмичењу у Модричи, Нина Ружојчић и Теодора Дуроња заузеле су по треће мјесто, док је Милан Броћило освојио друго мјесто.

eskort eskişehir -

Personel Sağlık