+387 53 610 116

Вијести

ОДРЖАН САСТАНАК НАЧЕЛНИКА ОПШТИНЕ СА ПРЕДСЈЕДНИЦИМА САВЈЕТА МЈЕСНИХ ЗАЈЕДНИЦА

Аутор: Зорица Кнежевић | Ажурирано: 17 Augusta, 2022 у 12:18

img

Начелник општине Зоран Видић јуче је одржао састанак са предсједницима Савјета мјесних заједница. С обзиром да је вријеме годишњих одмора, један број предсједника није био у могућности да присуствује овом састанку.

Разговарало се о насипању сеоских некатегорисаних путева, о асфалтирању и крпању ударних рупа на појединим путевима, те о расписивању тендера за постављање канализационе мреже у двије улице на подручју мјесне заједнице Бродског Поља 2.

Према ријечима начелника Зорана Видића, оно што мучи наше грађане, у готово свим мјесним заједницама, јесте јавна расвјета, па је локална власт почела преговоре са новим извођачем о сервисирању постојеће јавне расвјете и постављању нове ЛЕД расвјете.

„На састанку се говорило и о одржавању сеоских путева и кошењу јавних површина у градском и сеоском подручју“ рекао је Видић. Додао је „да се коначно и јавно почело причати о култури  понашања у саобраћају, па је ово прилика да позовем све возаче да се у саобраћају понашају одговорније с обзиром да ускоро почиње и нова школска година па ће се поново на улицама наћи и они најмлађи учесници у саобраћају“.

Састанак начелника са предсједницима Савјета мјесних заједница  и овај пут показао је да су овакви састанци од изузетног значаја, како би се начелник и локална управа упознали са свакодневни проблемима који муче наше грађане у појединим мјесним заједницама.

Извор: Радио Брод

news
РЕСЕРТИФИКАЦИЈА „ПОВОЉНОГ ПОСЛОВНОГ ОКРУЖЕЊА“

Посједовање БФЦ сертификата, домаћим и страним инвеститорима, јасно указује да локална заједница спада у ред оних са повољним пословним окружењем, односно да је у економском и правном смислу сигурна за…

02.10.2023 06:28

news
УСПЈЕШНО СПРОВЕДЕНА АКЦИЈА: ПРИКУПЉЕНО 74 ДОЗЕ КРВИ

У петак 29. септембра је одржана трећа овогодишња акција добровољног даривања крви (ДДК). Овом активношћу започело је обиљежавање „Октобарских свечаности слободе Брод 2023“.

02.10.2023 06:21

news
ПРОГРАМ ОДРЖАВАЊА "ОКТОБАРСКИХ СВЕЧАНОСТИ СЛОБОДЕ"

Поводом предстојећих значајних датума општине Брод, позивамо све грађане, свих узраста, да се учешћем у одабраним активностима, придруже обиљежавању и прослави овогодишњих “Октобарских свечаности слободе”. Р/Б Назив манифестације Вријеме одржавања…

29.09.2023 06:22