Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

ОДРЖАН САСТАНАК НАЧЕЛНИКА ОПШТИНЕ СА ПРЕДСЈЕДНИЦИМА САВЈЕТА МЈЕСНИХ ЗАЈЕДНИЦА

Начелник општине Зоран Видић јуче је одржао састанак са предсједницима Савјета мјесних заједница. С обзиром да је вријеме годишњих одмора, један број предсједника није био у могућности да присуствује овом састанку.

Разговарало се о насипању сеоских некатегорисаних путева, о асфалтирању и крпању ударних рупа на појединим путевима, те о расписивању тендера за постављање канализационе мреже у двије улице на подручју мјесне заједнице Бродског Поља 2.

Према ријечима начелника Зорана Видића, оно што мучи наше грађане, у готово свим мјесним заједницама, јесте јавна расвјета, па је локална власт почела преговоре са новим извођачем о сервисирању постојеће јавне расвјете и постављању нове ЛЕД расвјете.

„На састанку се говорило и о одржавању сеоских путева и кошењу јавних површина у градском и сеоском подручју“ рекао је Видић. Додао је „да се коначно и јавно почело причати о култури  понашања у саобраћају, па је ово прилика да позовем све возаче да се у саобраћају понашају одговорније с обзиром да ускоро почиње и нова школска година па ће се поново на улицама наћи и они најмлађи учесници у саобраћају“.

Састанак начелника са предсједницима Савјета мјесних заједница  и овај пут показао је да су овакви састанци од изузетног значаја, како би се начелник и локална управа упознали са свакодневни проблемима који муче наше грађане у појединим мјесним заједницама.

Извор: Радио Брод

eskort eskişehir -

Personel Sağlık