+387 53 610 116

Вијести

ОДРЖАН САСТАНАК НАЧЕЛНИКА ОПШТИНЕ СА ПРЕДСЈЕДНИЦИМА САВЈЕТА МЈЕСНИХ ЗАЈЕДНИЦА

Аутор: Зорица Кнежевић | Ажурирано: 17 Augusta, 2022 у 12:18

img

Начелник општине Зоран Видић јуче је одржао састанак са предсједницима Савјета мјесних заједница. С обзиром да је вријеме годишњих одмора, један број предсједника није био у могућности да присуствује овом састанку.

Разговарало се о насипању сеоских некатегорисаних путева, о асфалтирању и крпању ударних рупа на појединим путевима, те о расписивању тендера за постављање канализационе мреже у двије улице на подручју мјесне заједнице Бродског Поља 2.

Према ријечима начелника Зорана Видића, оно што мучи наше грађане, у готово свим мјесним заједницама, јесте јавна расвјета, па је локална власт почела преговоре са новим извођачем о сервисирању постојеће јавне расвјете и постављању нове ЛЕД расвјете.

„На састанку се говорило и о одржавању сеоских путева и кошењу јавних површина у градском и сеоском подручју“ рекао је Видић. Додао је „да се коначно и јавно почело причати о култури  понашања у саобраћају, па је ово прилика да позовем све возаче да се у саобраћају понашају одговорније с обзиром да ускоро почиње и нова школска година па ће се поново на улицама наћи и они најмлађи учесници у саобраћају“.

Састанак начелника са предсједницима Савјета мјесних заједница  и овај пут показао је да су овакви састанци од изузетног значаја, како би се начелник и локална управа упознали са свакодневни проблемима који муче наше грађане у појединим мјесним заједницама.

Извор: Радио Брод

news
ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА

Новчана средства се прикупљају за помоћ у лијечењу тешко обољелог Синише Крушкоњића из Брода.

08.06.2023 14:03

news
КАКО ПОМОЋИ НАШОЈ ДЈЕЦИ

Дана 9.6.2023. г. са почетком у 19 часова у хотелу Onix у Броду ће се одржати Јавна трибина

06.06.2023 14:35

news
ОДРЖАНА РЕДОВНА СЈЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ БРОД

У уторак 30.5.2023. г. одржана је 27. редовна сједница Скупштине општине (СО) Брод. Сједница је одржана у сали СО у згради Поште са почетком у 9 часова.

31.05.2023 10:24