+387 53 610 116

Вијести

ОДРЖАН САСТАНАК НАЧЕЛНИКА ОПШТИНЕ СА ПРЕДСЈЕДНИЦИМА САВЈЕТА МЈЕСНИХ ЗАЈЕДНИЦА

Аутор: Зорица Кнежевић | Ажурирано: 17 Augusta, 2022 у 12:18

Начелник општине Зоран Видић јуче је одржао састанак са предсједницима Савјета мјесних заједница. С обзиром да је вријеме годишњих одмора, један број предсједника није био у могућности да присуствује овом састанку.

Разговарало се о насипању сеоских некатегорисаних путева, о асфалтирању и крпању ударних рупа на појединим путевима, те о расписивању тендера за постављање канализационе мреже у двије улице на подручју мјесне заједнице Бродског Поља 2.

Према ријечима начелника Зорана Видића, оно што мучи наше грађане, у готово свим мјесним заједницама, јесте јавна расвјета, па је локална власт почела преговоре са новим извођачем о сервисирању постојеће јавне расвјете и постављању нове ЛЕД расвјете.

„На састанку се говорило и о одржавању сеоских путева и кошењу јавних површина у градском и сеоском подручју“ рекао је Видић. Додао је „да се коначно и јавно почело причати о култури  понашања у саобраћају, па је ово прилика да позовем све возаче да се у саобраћају понашају одговорније с обзиром да ускоро почиње и нова школска година па ће се поново на улицама наћи и они најмлађи учесници у саобраћају“.

Састанак начелника са предсједницима Савјета мјесних заједница  и овај пут показао је да су овакви састанци од изузетног значаја, како би се начелник и локална управа упознали са свакодневни проблемима који муче наше грађане у појединим мјесним заједницама.

Извор: Радио Брод

news
РАДНИ САСТАНАК ПРЕДСТАВНИКА МАГ-а И ОПШТИНЕ БРОД

Представници Општине Брод и представници Међународне организације за деминирање терена (МАГ) данас, 22. априла су одржали састанак са циљем прикупљања информација о ефектима деминирања терена на подручју општине. „Ово ће…

22.04.2024 13:02

news
ЂАЦИ У АКЦИЈИ ЗА ЧИСТИЈИ И ЉЕПШИ БРОД

Поводом 22. априла, Свјетског дана планете Земље Општина Брод је у сарадњи са Туристичком организацијом општине Брод, Јавним комуналним предузећем „КОМВОД“ а.д. Брод и све три школе са бродске општине…

22.04.2024 11:26

news
БРОД ПО ПРВИ ПУТ ДОМАЋИН МЕЂУНАРОДНОГ СЕМИНАРА АИКИДО САМООДБРАНЕ

Представљањем учесника, извођењем химне Републике Српске, додјелом признања, те загријавањем данас у 11 часова у Спортско-културном центру у Броду почео је Међународни семинар аикидо самоодбране. Организатор и домаћин VIII Међународног…

20.04.2024 14:05