Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

ОБИЉЕЖЕН МЕЂУНАРОДНИ ДАН ВАТРОГАСАЦА

Начелник општине Брод Зоран Видић данас је посјетио Професионалну ватрогасно-спасилачку јединицу Брод и, уз  честитке ватрогасцима поводом међународног дана ватрогасаца, најавио кадровско јачање јединице.

-Опремљеност ватрогасне јединице, коју чини тим искусних ватрогасаца, на завидном је нивоу, оцијенио је Видић и најавио кадровско јачање како би јединица још спремније могла  одговорили задатку.

Старјешина једнице Миле Вукман, истакао је да је професионална ватрогасно-спасилачка јединица у потпуности спремна да одговори изазовима.

-У јединици је 16 запослених, а обзиром да располажемо добрим возним парком, те да крајем маја очекујемо испоруку новог ватрогасног возила, бићемо у потпуности спремни одговорити сваком задатку који се нађе пред нама-, изјавио Вукман.

Пожари, поплаве и друге елементарне непогоде, спасавање људи и материјалних добара, све су то послови које обављају ватрогасци, жртвујући своје, а спашавајући туђе животе и туђу имовину. И управо данас, када обиљежавају свој дан, бродски ватрогасци успјешно су у улици Војводе Живојина Мишића извршили задатак гашења кровишта на једном објекту.

eskort eskişehir -

Personel Sağlık