Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Јавни позив Агенције ЕДА за подршку развоју предузетништва жена

У оквиру пројекта „Напредна имплементација Акта о малом бизнису у БиХ2ЕУ – СБА у БиХ2ЕУ“, Еда је расписала јавни позив за достављање пројектних приједлога за подршку развоју предузетништва жена путем бесповратних финансијских средстава из Механизама за подршку имплементацији стратегија развоја малих и средњих предузећа.

Циљ јавног позива је подршка развоју предузетништва жена у Републици Српској, путем провођења мјера подршке дефинисаних у Стратегији развоја МСП Републике Српске за период 2021 – 2027. године и Стратегији развоја предузетништва жена Републике Српске за период 2019 – 2023. година.

Пројектне приједлоге могу да доставе удружења грађана, фондације, привредне/занатске коморе и развојне агенције.

Укупан расположиви износ бесповратних финансијских средстава за овај јавни позив је 30.000 КМ. Избор корисника бесповратних средстава ће бити вршен до укупно расположивог износа финансијских средстава за овај јавни позив. Средства могу бити кориштена за реализацији пројеката који доприносе развоју предузетништва жена.

Крајњи рок за пријем пријава је 17. 05. 2022. године, до 15.00 часова.

Јавни позив са детаљним информацијама и обрасцима је доступан на линку: https://edabl.org/wp-content/uploads/2022/04/JP-razvoj-preduzetništva-žena-RS.pdf

Пројекат „Напредна имплементација Акта о малом бизнису у БиХ2ЕУ – СБА у БиХ2ЕУ“ имплементира Еда, а финансира Шведска.

eskort eskişehir -

Personel Sağlık