Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Сајам образовања у Бањој Луци

EducationUSA Босна и Херцеговина организује по први пут Алумни сајам у Бањој Луци. Сајам је подржан од стране Амбасаде Сједињених Америчких Држава у Босни и Херцеговини. Сајам је заказан за 14.05.2022. године од 11 до 14 сати, а окупиће  БИХ алумније америчких универзитета. Сајам ће бити уживо!

Локација сајма је Ђуре Даничића 1, Дом Омладине, Бања Лука. Алумни ће подијелити информације о њиховој универзитету из САД-у, разговарати о путу до студирања у Америци и другим академским програмима културне размјене. Сајму ће се придружити и гости из Сједињених Америчких Држава који који ће говорити о Фулбрајтовом програму и YES програму (програму размјене за средњошколске ученике)

На сајму ће такође бити и  представници Амбасаде Сједињених Америчких Држава у Босни и Херцеговини. Сајам је јединствена прилика да сазнате више о студирању у САД-у, добијете информације о YES, Фулбрајту или другом програму академске размјене за средњошколце и студенте.

Сајам је бесплатан за све посјетиоце! За регистрацију се пријавите путем сљедећег линка – Пријавни образац: https://forms.gle/GxF4KtX1JmebsaWg8

eskort eskişehir -

Personel Sağlık