Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

„Буди неко, производи еко!“ kонкурс МКФ „Партнер“ за пољопривредна газдинства

Партнер МКФ покреће нови наградни конкурс „Буди неко, производи еко!“ чији је циљ стимулисање еко пољопривредне производње у Босни и Херцеговини. Јавни позив отворен је до 15. априла, а намијењен је индивидуалним пољопривредним произвођачима, односно пољопривредним газдинствима који су регистровани за пољопривредну или прерађивачку дјелатност у пољопривреди, а који воде бригу о очувању здравља и животне средине.

Више информација о пројекту и начину учешћа потражите на wеб страници и друштвеним мрежама Партнер МКФ.

На основу комисијске процјене Партнер МКФ ће додијелити новчане награде за три најбоље пласирана пољопривредна газдинства, у износу од 3.000 КМ за освојено прво мјесто, 2.000 КМ за друго и 1.000 КМ за освојено треће мјесто.

Све оне који се баве производњом здраве хране а при томе воде рачуна да остваре ограничен утицај на околиш, Партнер МКФ позива да подијеле своје еколошке праксе слањем кратког описа како су организовали своју еко производњу на е-маил: еко@партнер.ба.

Партнер МКФ је микрокредитна фондација у Босни и Херцеговини која пружа услуге микрокредитирања већ 25 година. Као непрофитна организација сав вишак прихода над расходима Партнер МКФ усмјерава у пласирање нових микрокредита у Босни и Херцеговини којима се стимулише финансијска укљученост свих грађана, а тиме и економски развој земље.

eskort eskişehir -

Personel Sağlık