brod logo transp

ОПШТИНА БРОД
Званична интернет страница
srijeda, 10 Juli 2019 12:15

СВЕЧАНО ОТВАРАЊЕ СОКАКА У ГОРЊЕМ КЛАКАРУ

Начелник општине Брод Илија Јовичић синоћ је пресијецањем врпце свечано отворио новоасфалтирани пут у дужини од 700 метара у Горњем Клакару у сокаку Продановића, који су са одушевљењем дочекали мјештани овог засеока, који броји око 30 кућа.

Јовичић је том приликом изразио своје задовољство због реализације овог пројекта и асфалтирања два путна правца, пут Лугови-Нареци и сокак Продановића, те објаснио да се ради о пројекту који су финансијски подржали Влада Републике Српске и Министарство за пољопривреду, шумарство и водопривреду са бесповратним средствима,  док је општина Брод у реализацији пројекта учествовала са око 70 000 КМ.

Мјештанка овог засеока Драгица Продановић која ту живи преко четрдесет година захвалила се у име својих комшија, начелнику и његовим сарадницима те рекла да су се сви мјештани изузетно обрадовали асфалтирању овог пута.

Славље је настављено у реномираном угоститељком објекту Коноби „Ђорђе“, а предсјеник Савјета мјесне заједнице Горњи Клакар Нандино Малешевић рекао је да ће асфалтирање овог пута знатно олакшати живот мјештана овог засеока, али и изразио наду да ће са начелником и локалном управом наставити овако успјешну сарадњу и убудуће.

OTVORENJE SOKAKA PRODANOVICA 2OTVORENJE SOKAKA PRODANOVICA 3