brod logo transp

ОПШТИНА БРОД
Званична интернет страница
srijeda, 15 Maj 2019 10:19

САЈАМ ВЈЕНЧАЊА У БРОДУ

Дводневни Сајам вјенчања отворен је јуче у 15.15 у Броду. У организацији Туристичке организације општине и Агенције „Eurostage“, догађај се одржава у Дому Спортова уз покровитељство Начелника општине. Сајам је свечано отворио начелник општине Илија Јовичић, након чега су гости посјетили штандове излагача.

Начелник Јовичић је прије свега поздравио излагаче и захвалио им на представљану и рекао да је ово „једно дивно дружење, једна нова димензија у покушају да обогатимо наш свакодневни живот једним сјајним догађајем“ . Додао је да је његова жеља  да оваквих манифестација буде што више и „да заједно уживамо у овим дивним тренуцима ревије вјенчања и вјенчаница“.

За ову прилику је организована и краћа модна ревија одијела, вјенчаница и вјенчаних хаљина бутика „Слоба“ и „СМС Хера“ са make-upom Козметичког салона „Кристина“ и свечаним фризурама Фризерског салона „Јована“. Програм и представљање излагача је водио естрадни умјетник Бране Живковић. Такође, најављена је вечерња модна ревија,представљање музичких бендова и сутрашње излагање вјенчане опреме и услуга.