brod logo transp

ОПШТИНА БРОД
Званична интернет страница
ponedjeljak, 10 Septembar 2018 12:49

САЈАМ ПРИВРЕДЕ, ПОЉОПРИВРЕДЕ И ТУРИЗМА БРОД 2018 - НАЈАВА

„Сајам привреде, пољопривреде и туризма Брод  2018“ се одржава  у петак и суботу 14.  и 15. септембра у великој дворани Дома спортова у  Броду. Забавно - културни програм отварања ове значајне регионалне манифестације ће бити у петак 14. 9. 2018. године у 11 часова. 

Сајам привреде, пољопривреде и туризма прошле године је имао преко 3000 посјетилаца којима је 130 излагача представило своје производе и услуге. Препознајући важност оваквих догађаја за локалну и регионалну привреду, прошлогодишњи Сајам је отворио министар у Влади Републике Српске за економске односе и регионалну сарадњу Златан Клокић, а присуствовали су потпредсједник Републике Српске Јосип Јерковић, начелници околних општина, представници развојних агенција и туристичких организација Хрватске, Србије и БиХ, чланови управе приватних предузећа и страних инвестиционих пројеката.

Сајам је изложбено – продајног карактера и одржава се 14. и 15. 9. 2018. године од 7 – 19 h. Овај догађај прате бројни медији: телевизија, радио и друштвене интернет мреже. Други дан Сајма, одржавају се такође веома посјећени и запажени „Гастро сусрети“ гдје се на најљепши начин представља  традиција, култура и квалитет хране ових крајева. Организационом одбору Сајма ће бити част да угосте све посјетиоце као прави домаћини и представе потенцијале привреде, пољопривреде и туризма, како наше Општине тако и цијеле регије.