brod logo transp

ОПШТИНА БРОД
Званична интернет страница
ponedjeljak, 08 Juli 2019 12:53

ReLOaD - ИЗАБРАН ЧЛАН КОМИСИЈЕ ЗА ЕВАЛУАЦИЈУ ИСПРЕД ОЦД

У партнерству са Општином Брод

Резултати процеса избора представника организација цивилног друштва са подручја општине Брод за учешће у у евалуационој комисији у Општини Брод у оквиру Регионалног програма локалне деморатије на Западном Балкану (ReLOaD)

Позив члановима организација цивилног друштва са подручја општине Брод да се пријаве за учешће у комисији за евалуацију је објављен на wеб страници Општине Брод 26. јуна, те је био отворен до 03. јула 2019. године.

До предвиђеног рока, укупно се пријавила једна (1) кандидаткиња, и то:

  1. Гђа Вера Стјепановић – Мрђа из Одреда извиђача „Петар Кочић“

Због чињенице да се до предвиђеног рока пријавила само једна представница цивилног друштва, представници Општина Брод и UNDP-а / ReLOaD пројекта су констатовали да се неће спроводити процес гласања, те да нема сметњи да се иста изабере за члана комисије за евалуацију.

Представница цивилног друштва ће бити именована Одлуком о именовању комисије од стране општинског начелника.

Чланови комисије за евалауцију коју чине представница цивилног друштва са подручја општине Брод, два представника Општине Брод и два представника UNDP / ReLOaD пројекта ће договорити термин евалуације пристиглих пројеката.

Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану (ReLOaD) финансира Европска унија (ЕУ), а проводи Развојни програм Уједињених народа (UNDP).