brod logo transp

ОПШТИНА БРОД
Званична интернет страница
četvrtak, 01 Novembar 2018 14:17

РАДОВИ У ПОСЛОВНИМ ЗОНАМА

У општини Брод и почетком новембра сезона изградње не престаје. Извођач радова је на терену у Скелама у дијелу који је одређен за пословну зону. За уређење прилаза инвеститорима у пословну зону гради се пут у вриједности од 85.746,60 КМ без ПДВ-а. Пут се протеже дуж магистраног пута од насеља Скеле до Градских базена и биће повезан са Улицом Вука Караџића.

Како је раније најављено за ову пословну зону већ се разматрају инвестициони приједлози и пројекти. Извођење радова се финансира од стране Министарства за финансије Републике Српске, по основу Одлуке о усмјеравању средстава за пословну зону у општини Брод из средстава клириншког дуга.

Грађани су такође запазили и изградњу пословних објеката. Поред Градских базена зграда предузећа Електро – Добој је у поодмаклој фази изградње и добро напредује. Посјетили смо и купљену парцелу предузећа Крампиц гдје је постављена конструкција нове хале. Поред магистралног пута према граничном прелазу радови и даље трају на уређењу паркиралишта објекта ТЦ Тропик – Мој маркет, изградњи безинске станице и пословног центра што све доприноси на побољшању пословног амбијента у Броду.

pz izradnja 1

pz izradnja 2

pz izradnja 3pz izradnja 5

pz izradnja 6