brod logo transp

ОПШТИНА БРОД
Званична интернет страница
četvrtak, 06 Septembar 2018 10:39

РУКОМЕТНИ САВЕЗ СПРЕМАН ЗА НОВУ СЕЗОНУ

Рукометни савеза Републике Српске одржао је сједницу 5.9.2018. године у 15 часова у сали за састанке општине Брод. На дневном реду су, поред редовних тачака били и Извјештај са ванредне Скупштине РСРС, пропозиције прве лиге, календар такмичења  и листе судија и делегата. Све тачке су једногласно усвојене.   

„Данас су усвојене све одлуке за почетак лиге у новој сезони 2018/2019. године; да би изашли у сусрет клубовима, увели смо плаћање котизације у 2 дијела, смањили смо котизацију за женске клубове, извукли смо парове за нову сезону“, рекао је предсједник Савеза Маринско Умичевић. Додао је да су одлучили да се у новој сезови сви судијски трошкови плаћају преко банковних рачуна, како би сва плаћања била транспарентна.

Илија Јовичић предсједник ЖРК „Нестро Група Брод“ је рекао да је Брод и ранике имао, а и сада има, представнике у Управном одбору Савеза и да је нашем граду указана част да се трећа сједница управног одбора Рукометног Савеза РС одржи у Броду. „Брод град спорта, посебно женског рукомета“ рекао је Јовичић и додао „клуб „Нестро Група Брод“ је међу девет екипа прве лиге и надамо се добрим резултатима и у новој сезони“.

rsrs brod2