Printaj ovu stranu
srijeda, 21 Avgust 2019 12:53

ПОТПИСАН УГОВОР ЗА НАБАВКУ САНИТЕТСКОГ ВОЗИЛА

Начелник општине Брод Илија Јовичић потписао је данас уговор о испоруци санитетског возила Дому Здравља Брод са Александром Стијаковићем, маркетинг менаџером фирме „МАРКЕТАУТО“.

Јовичић је и овај пут изразио задовољство радом својих сарадника из Oдсјека за развој који већ четири године успјешно аплицирају на пројекте који се финансирају средствима Финансијског механизма за финансирање пројеката интегрисаног и одрживог локалног развоја у РС 2018/2019, за чије функционисање су средства обезбиједили Влада Републике Српске путем Министарства финансија и Влада Швајцарске путем Развојног програма Уједињених нација (UNDP) у БиХ.

Он је рекао да је укупна вриједност пројекта 144.635,62 КМ, од чега је 99.078,79 КМ износ из Финансијског механизма, док општина Брод пројекат суфинансира са 45.556,83 КМ.

Александар Стијаковић је објаснио да се ради о оргиналном амбулантном возилу које је веома добро опремљено свим потребним апаратима који задовољавају постављене стандарде, те истакао да је рок испоруке возила 60 дана.

Пројектом „Побољшање здравствене заштите жена у општини Брод“ набавља се ултразвучни апарат и санитетско возило за потребе ЈУ „Дом Здравља“ Брод.

sanitet 5