brod logo transp

ОПШТИНА БРОД
Званична интернет страница
srijeda, 15 Avgust 2018 10:13

ПОДСТИЦАЈИ ЗА ЗАПОШЉАВАЊЕ И САМОЗАПОШЉАВАЊЕ У БРОДУ

Општинска управа Брода данас 15. 8. 2018. године је објавила „Јавни оглас за додјелу подстицајних средстава за запошљавање и самозапошљавање незапослених лица“. Огласом се позивају послодавци који се баве производном или услужном дјелатности, као и незапослена лица – дјеца погинулих бораца која се воде на евиденцији Завода за запошљавање Биро Брод, а која би се самостално бавила производном, услужном или пољопривредном дјелатности да доставе захтјеве за додјелу подстицајних средстава.

Оглас је објављен на основу Правилника о стимулативним мјерама и условима додјеле подстицајних средстава за запошљавање општине Брод. Отварање радних мјеста у области производних или услужних дјелатности финансира се са износом од 5.000,00 КМ по једном радном мјесту; За директно финансирање самозапошљавања у области производне, услужних или пољопривредних дјелатности одређен је износ од 5.000,00 КМ по једном радном мјесту.

Јавни оглас је објављен и доступан, послодавцима и лицима која ће се самозапошљавати,  у трајању од 15 дана рачунајући од дана објављивања у дневним новинама „Глас Српске“ (16. 8. 2018).

Текст јавног огласа можете преузети овдје:  Оглас за додјелу подстицајних средстава за запошљавање и самозапошљавање незапослених лица