brod logo transp

ОПШТИНА БРОД
Званична интернет страница
četvrtak, 13 Februar 2020 14:40

РЕДОВНА 36. СЈЕДНИЦА СО ЗАКАЗАНА ЗА 28. ФЕБРУАР

На данашњој сједници, колегијум Скупштине општине утврдио је дневни ред 36. редовне сједнице Скупштине општине Брод која ће бити одржана 28. фебруара с почетком у 9 часова.

Предсједник СО Милош Станишић напоменуо је да је, од укупно двадесет двије, осам тачака дневног реда планирано годишњим програмом рада СО, док су остале приједлози општинских одјељења. 

Начелник општине Илија Јовичић истиче да су у дневни ред, између осталог, уврштени Одлука о усвајању стручног мишљења и урбанистичко-техничких услова са планом парцелације за формирање грађевинске парцеле два стамбено-пословна објекта у ул. Јована Дучића, затим приједлог Одлуке о измјени и допуни Одлуке о утврђивању критеријума за додјелу новчаних средстава ЗЕВ за санацију фасада стамбених зграда, приједлог Одлуке о расписивању Јавног огласа за давање у закуп пољопривредног земљишта у својини општине Брод. Поред овога, Јовичић је напоменуо да ће се пред одборницима наћи и приједлог Интегралног програма капиталних инвестиција за период 2020-2022. година, приједлог Плана утошка средстава остварених продајом шумско-дрвних сортимената у развој неразвијених подручја општине Брод у 2020. години, као и Извјештај о реализацији плана имплементације приоритетних пројеката у 2019. години, у складу са циљевима из Стратегије развоја општине Брод за период 2016-2020. година.