brod logo transp

ОПШТИНА БРОД
Званична интернет страница
ponedjeljak, 04 Decembar 2017 09:24

ОДРЖАНА ПРИРЕДБА У „КОРАКУ НАДЕ“

Поводом обиљежавања 3. 12. Међународног дана особа са инвалидитетом, у удружењу „Корак наде“ организована је приредба и пријем за госте. Поред родитеља и бројних грађана који подржавају ово удружење, позиву су се одазвали и директори јавних установа и предузећа, представници Црквене општине Брод, представници општине Борово (Хрватска), потпредсједник Скупштине општине Брод као и представници Општинске управе.

Свечаност је почела у 12 часова наступима дјеце и омладине. Присутне је на почетку програма поздравила предсједница удружења Гордана Ковачевић , а затим је пригодан увод пјесничким ријечима дао бродски пјесник Јово Димић. У програму су учествовали и најмлађи чланови КУД-а „Душко Трифуновић“, средња група ЈУП „Бели анђео“, чланови и симпатизери удружења родитеља, дјеце и омладине са посебним потребама и лица са инвалидитетом „Корак наде“.

Након приредбе, пријем за све госте и учеснике програма је организован у клубу Борачке организације. Гости из Борова су овом приликом предсједници удружења „Корак наде“ уручили поклоне за све чланове удружења.

korak nade Brod nov17 1

korak nade Brod nov17 2

korak nade Brod nov17 4