brod logo transp

ОПШТИНА БРОД
Званична интернет страница
petak, 29 Novembar 2019 13:35

ОДРЖАН КОЛЕГИЈУМ ЗА 34. РЕДОВНУ СЈЕДНИЦУ СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ БРОД

На данас одржаној сједници Колегијума Скупштине општине Брод утврђен је дневни ред  за 34. редовну сједницу која ће се одржати у петак, 13. децембра с почетком у 9 часова.

Сједницом колегијума предсједавао је предсједник Скупштине општине Милош Станишић, а поред представника одборничких клубова и група  сједници су присуствовали  начелник општине Брод Илија Јовичић, замјеник начелника Горан Гарачић и начелници одјељења Општинске управе.

Према одлуци чланова колегијума усвојен је дневни ред од  28. тачака, а између осталих, расправљаће се о  Приједлогу Одлуке о усвајању буџета општине Брод за 2020. годину, Приједлогу Одлуке о утврђивању пореске стопе за опорезивање непокретности на подручју општине Брод у 2020. години, Приједлогу Закључка о усвајању Нацрта Одлуке о усвајању буџета општине Брод за 2020. годину, Приједлогу Одлуке о Фонду стамбених јединица социјалног становања, Приједлогу Одлуке о висини закупнине намијењене социјалном становању, као и Приједлогу Одлуке о поступку субвенционисања закупнине намијењене социјалном становању.

Одборници ће на 34. сједници разматрати и Приједлог Интегралног програма капиталних инвестиција општине Брод за период 2020. до 2022. годинa, као и Приједлог Плана капиталних и других  значајних улагања у 2020. години, у складу са Стратегијом развоја општине Брод за период 2016. до 2020. годинa.

.