brod logo transp

ОПШТИНА БРОД
Званична интернет страница
utorak, 12 Novembar 2019 12:33

ОДРЖАН КОЛЕГИЈУМ СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ БРОД

На сједници Колегијума Скупштине општине Брод која је одржана данас утврђена је допуна дневног  реда  33. редовне сједнице која ће се одржати у сриједу  13. новембра у скупштинској сали с почетком у 9 часова.

Сједницом колегијума предсједавао је предсједник Скупштине општине Брод Милош Станишић, а према одлуци чланова колегијума, дневни ред сутрашње редовне сједнице биће допуњен са три тачке:

  1. Приједлог Закључка о прихватању Информације о стању судског спора по тужби тужилаца 1. ''Лимиком'' д.о.о. Бања Лука и 2. ''Термоелектро'' д.о.о. Брчко против тужене општине Брод, након доношења пресуде Врховног суда Републике Српске,
  2. Приједлог Одлуке о кредитном задужењу општине Брод,
  3. Приједлог Одлуке о стицању статуса буџетског корисника ЈУ ''Туристичка организација општине Брод''.

На данашњем колегијуму одређено је да ће Тематска сједница Скупштине општине Брод бити одржана након завршетка 33. редовне сједнице на којој ће се наћи једна тачка дневног реда, и то Приједлог Закључка о прихватању Информације о стању у привреди општине Брод са освртом на Рафинерију нафте Брод.

Сједници колегијума, поред представника одборничких клубова и група, присуствовали су начелник општине Брод Илија Јовичић, замјеник начелника Горан Гарачић и начелници одјељења Општинске управе.