brod logo transp

ОПШТИНА БРОД
Званична интернет страница
utorak, 15 Oktobar 2019 11:54

ДЕЛЕГАЦИЈА ИЗ ПОЉСКЕ ПОСЈЕТИЛА ОПШТИНУ БРОД

Начелник општине Брод Илија Јовичић са сарадницима уприличио је данас пријем за представнике пријатељског пољског града Grodzisk Wielkopolski који су у Броду боравили од 12. до 15.октобра и поред бројних активности присуствовали и обиљежавању крсне славе општине - Покров Пресвете Богородице.

Како је истакао начелник Јовичић била је ово још једна добра прилика да се са пријатељима из овог пољског града разговара о могућностима наставка сарадње у привредном, спортском и културном животу са акцентом на унапређење сарадње на коришћењу европских IPA фондова, односно Пројеката прекограничне сарадње који би били од обостраног интереса за ове двије локалне заједнице.

Marcin Brudło, замјеник начелника  Grodzisk Wielkopolski, захвалио се домаћину на срдачном и пријатељском пријему и нагласио је да је и у наредном периоду потребно наставити са јачањем веза и сарадње на свим нивоима.

Поред замјеника начелника г-дина Brudłoa у посјети Броду били су и одборник у Скупштини општине Marcin Dragas и замјеник директора регионалног Центра за помоћ породицама Piotr Bartkowiak.