brod logo transp

ОПШТИНА БРОД
Званична интернет страница
četvrtak, 30 Avgust 2018 11:16

Упутство за припрему и израду буџета општине Брод за 2019. годину

Подсјећамо кориснике буџетских средстава општине Брод да најкасније до 15.09.2018. године доставе  буџетске захтјеве са образложењем за коришћење буџетских средстава из буџета општине Брод за 2019. годину. Захтјеви буџетских корисника (примаоци грантова и субвенција) који послују као самостални правни субјект, у складу са посебним прописима (Законом о јавним предузећима, Законом о систему јавних служби и сл.) требају бити овјерени од стране надлежних органа у складу са њиховим Статутом. У складу са чланом 30. Закона о буџетском систему РС, сви буџетски корисници (потрошачке јединице) су дужне свој захтјев за финансијски план за 2019. годину доставити Одјељењу за финансије.                   
Овјерени и потписани  буџетски захтјеви се достављају   Одјељењу за финансије општине Брод путем поште  или електронски на е-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..
На званичној интернет страници општине Брод :www.opstina-brod.net, можете преузети Упутство за припрему и израду буџета општине Брод за 2019. годину са прилозима.
За све додатне информације  контактирати Одјељење за финансије општине Брод на телефон број 053/ 610-507.