brod logo transp

ОПШТИНА БРОД
Званична интернет страница
srijeda, 11 Septembar 2019 15:00

Нацрт Републичког плана управљања отпадом

Број: 05-370-203/19

Датум: 10.09.2019.године                                                                                                    

ПРЕДМЕТ:  Обавјештење

 

Дана 30.08.2018. године Министарство за просторно уређење, грађевинарство и екологију, упутило је допис Савезу општина и градова Републике Српске, са молбом да обавијести све општине и градове у Републици Српској о спровођењу  фазе консултација о Извјештају о стратешкој процјени утицаја на животну средину за План управљања отпадом Републике Српске, поступајући сходно Одлуци о спровођењу поступка стратешке процјене утицаја на животну средину за Републички план управљања отпадом.

Овим путем  општина Брод обавјештава, сва привредна друштва, самосталне предузетнике, заинтересована лица, грађане, научну и стручну јавност, да могу остварити увид у Нацрт Републичког Плана управљања отпадом и Нацрт Извјештаја о стратешкој процјени утицаја на животну средину за План управљања отпадом Републике Српске, сваки радни дан у периоду од 11.09.2019. до 27.09.2019. године од 7-15 часова у Шалтер сали и на интернет страници општине Брод.

Примједбе, сугестије, мишљења, коментаре и примједбе на нацрт докумената, могу се доставити писменим путем у Књигу примједби и сугестија, која се налази у Шалтер сали општине Брод, Светог Саве 17 у периоду од 07-15 часова сваки радни дан.

Имајући у виду значај наведених документа, као и значај успостављања система управљања отпадом за општину Брод, још једном вас позивамо да достављањем писмених сугестија и мишљења, учествујете у изради наведених докумената. Контакт-особа у општини Брод је Бојан Поповић, самостални стручни сарадник за  комуналну инфраструктуру и послове саобраћаја, телефон: 05/611-967, факс: 053/610-114, е-маил: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

С поштовањем,

Прилог:

  • Нацрт Републичког Плана управљања отпадом
  • Нацрт Извјештаја о стратешкој процјени утицаја на животну средину за План управљања отпадом Републике Српске

     Обрађивач                                                                             

      

Александра Трифковић         

В.д. Начелника Одјељења                                                                        По овлашћењу Начелника Општине

                                                                                                                                    Замјеник Начелника општине

    Данимир Милкановић                                                                                              Горан Гарачић