+387 53 610 116

Вијести

Мој живот без рачунара

Аутор: admin | Ажурирано: 4 Maja, 2021 у 12:26

img

Милан Ђујић, ученик деветог разреда Основне школе „Лијешће“ аутор је књиге поезије „Мој живот без рачунара“ која је управо изашла из штампе.

Милан каже да је поезију почео да пише још 2018. године када је написао пјесму „1. Мај“ која је тада остала записана у његовој свесци. Тек касније када се одлучио да пјесму објави, те наишао на позитивне реакције,  одлучио је да настави да пише.  Иако планира у животу да се бави информатиком, поезија је нешто што га испуњава, каже он.

Према ријечима директорице школе Наде Гостић, колектив школе одлучио се да овом младом пјеснику пружи подршку те финансира штампање његовог првенца.

Због тренутне епидемиолошке ситуације изазване вирусом корона школа тренутно није у прилици да организује промоцију књиге, па се чека попуштање прописаних мјера заштите и лијепо вријеме како би се организовала промоција, а ученици школе и њихови родитељи боље упознали са поезијом овог младог пјесника.

news
РЕСЕРТИФИКАЦИЈА „ПОВОЉНОГ ПОСЛОВНОГ ОКРУЖЕЊА“

Посједовање БФЦ сертификата, домаћим и страним инвеститорима, јасно указује да локална заједница спада у ред оних са повољним пословним окружењем, односно да је у економском и правном смислу сигурна за…

02.10.2023 06:28

news
УСПЈЕШНО СПРОВЕДЕНА АКЦИЈА: ПРИКУПЉЕНО 74 ДОЗЕ КРВИ

У петак 29. септембра је одржана трећа овогодишња акција добровољног даривања крви (ДДК). Овом активношћу започело је обиљежавање „Октобарских свечаности слободе Брод 2023“.

02.10.2023 06:21

news
ПРОГРАМ ОДРЖАВАЊА "ОКТОБАРСКИХ СВЕЧАНОСТИ СЛОБОДЕ"

Поводом предстојећих значајних датума општине Брод, позивамо све грађане, свих узраста, да се учешћем у одабраним активностима, придруже обиљежавању и прослави овогодишњих “Октобарских свечаности слободе”. Р/Б Назив манифестације Вријеме одржавања…

29.09.2023 06:22