Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

БРОДСКИ СОКОЛИ СЕ САСТАЈУ 21. МАЈА

Крајем прошле седмице у просторијама Борачке организације одржан  је први овогодишњи састанак соколског друштва „Вучјак“. Разговарало се о припреми 29. Соколских игара и о активностима у протеклој години. Овогодишње игре биће одржане 21. маја у улици Српских јунака.

Домаћин је соколска чета „Полој“, а титулу брани соколска чета „Винска“. Дошло је до промјена у старјешинству соколских чета „Лијешће“, „Бродско Поље 1“ и „Бродско поље 2“, док је соколска чета „Центар“ поново формирана. Такође, након једногодишње паузе, на игре се враћа и соколска чета „Клакар Доњи“, тако да ће снаге одмјерити 12 чета, док постоји могућност формирања још једне чете о чему се такође разговарало.

Дошло је до мањих измјена у правилнику, нарочито код дјечијих категорија, а соколско друштво у сарадњи са четама трудиће се да обезбједи и већи број судија. Зоран Видић, старјешина соколског друштва „Вучјак“, причао је о такмичењима ван општине на којим је друштво учествовало. На сусретима у Кулашима Брођани су однијели побједу у укупном пласману док је неколико медаља освојено и на такмичењима у Српцу и на Вучијој планини.

Извор: Радио Брод radiobrod.live

eskort eskişehir -

Personel Sağlık