Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Brodski karatisti u Bijeljini osvojili šest medalja

U Bijeljini je 30. maja, u organizaciji KK „Unsu“, održano tradicionalno internacionalno IV Otvoreno Karate Pvenstvo grada Bijeljine „TROFEJ BIJELJINE 2021“, na kome je učestvovalo oko 500 takmičara iz 52 kluba i 8 država, Hrvatske, Austrije, Crne Gore, Slovačke, Srbije, Belgije, Slovenije i Bosne i Hercegovine.

Brodski KK „Polet“ na ovom takmičenju nastupio je sa 13 takmičara koji su u izuzetno jakoj i brojnoj konkurenciji osvojili 6 medalja.

Andrea Mrđa osvojila je zlatnu medalju u borbama u konkurenciji djevojčica od 8 i 9 godina, srebrnu medalju osvojile su Nina Ružojčić i Tea Ružojčić i to u konkurenciji djevojčica od 11 i 9 godina. Bronzanu medalju osvojile su Tamara Petrušić u konkurenciji djevojčica 11 godina, Iris Mrđa u borbama kadetkinja, te Jovan Broćilo u borbama dječaka 2010. godište.

„Naši mladi karatisti i ovaj put pokazali su šta znaju i u izuzetno jakoj konkurenciji osvojili šest medalja, što je svakako dobar rezultat koji je još jednom pokazao da KK „Polet“ već dugi niz godina okuplja mališane oko sporta, što im omogućava pravilan fizički razvoj, kao i mogućnost da svoje vještine i znanje pokažu na sportskim takmičenjima u zemlji i inostranstvu“, rekla je trener u ovom klubu Jovana Ignjatić.