+387 53 610 116

Вијести

Бродски airsoft клубови у хуманој мисији

Аутор: admin | Ажурирано: 28 Aprila, 2021 у 11:04

img

Два бродска airsoft клуба ASK „BROD” и ASK „STRŠLJEN” прикључили су се акцији „Срцем за срце“ и за нашег суграђанина Слободана Ковачевића организовали хуманитарни сусрет airsoft клубова Републике Српске.

С обзиром да чланови ових клубова, у тешким временима пандемије COVID-19, нису имали могућности да организују класични хуманитарни сусрет, команде клубова одлучиле су да изведу „Штабну симулацију“ са предсједницима осталих клубова из Републике Српске, те се на тај начин прилагоде постојећим наредбама Штаба за ванредне ситуације.

На овај начин два бродска аirsoft клуба прикупила су одређена средства како би помогли нашем суграђанину Слободану Ковачевићу да добије ново срце и настави живјети нормалним животом.

Након хуманитарне акције „Срцем за срце“ бродски клубови наставили су са хуманитарним радом, те се придружили хуманој акцији дервентског клуба ASK „VITEZOVI ” за једног од чланова њиховог клуба.

news
РЕСЕРТИФИКАЦИЈА „ПОВОЉНОГ ПОСЛОВНОГ ОКРУЖЕЊА“

Посједовање БФЦ сертификата, домаћим и страним инвеститорима, јасно указује да локална заједница спада у ред оних са повољним пословним окружењем, односно да је у економском и правном смислу сигурна за…

02.10.2023 06:28

news
УСПЈЕШНО СПРОВЕДЕНА АКЦИЈА: ПРИКУПЉЕНО 74 ДОЗЕ КРВИ

У петак 29. септембра је одржана трећа овогодишња акција добровољног даривања крви (ДДК). Овом активношћу започело је обиљежавање „Октобарских свечаности слободе Брод 2023“.

02.10.2023 06:21

news
ПРОГРАМ ОДРЖАВАЊА "ОКТОБАРСКИХ СВЕЧАНОСТИ СЛОБОДЕ"

Поводом предстојећих значајних датума општине Брод, позивамо све грађане, свих узраста, да се учешћем у одабраним активностима, придруже обиљежавању и прослави овогодишњих “Октобарских свечаности слободе”. Р/Б Назив манифестације Вријеме одржавања…

29.09.2023 06:22