Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Борачка организација Брод за Слободана Ковачевића

Борачка организација Брод покренула је у току априла хуманитарну акцију за помоћ тридесетогодишњем Слободану Ковачевићу, сину демобилисаног борца Славке Ковачевића.

У договору са компанијом М:тел, током априла био је активан хуманитарни број 1457 и на овај начин прикупљено је 13.006 КМ, рекао је Зоран Видић, предсједник Борачке организације.

Видић је изразио наду да ће се, кроз хумантарне акције којима су се прикључили сви Брођани али и мјештаии других општина и градова, прикупити потребна средства да Слободан добије ново срце и настави да живи нормалним животом како је живио и до несреће која га је задесила.

Наиме, до сада је у Бањалуци, Броду, Дервенти и другим градовима организовано низ хуманитарних базара на којима је сакупљан новац, а у марту је хуманитарни број био активан преко Светосавске омладинске заједнице Брод. Слободан је прије него што се разболио, крајем децембра прошле године, радио у угоститељству и свирао бубњеве, а након лијечења у Универзитетско-клиничком центру Републике Српске у Бања Луци и у Београду, установљено је да му је неопходна трансплантација срца.

Сви који желе да помогну Слободану могу то учинити и уплатама на жиро рачун 5520001947516690 у Адико банци, а рачун гласи на име његовог оца Славка Ковачевића.

eskort eskişehir -

Personel Sağlık