+387 53 610 116

Вијести

Борачка организација Брод за Слободана Ковачевића

Аутор: admin | Ажурирано: 19 Maja, 2021 у 09:03

Борачка организација Брод покренула је у току априла хуманитарну акцију за помоћ тридесетогодишњем Слободану Ковачевићу, сину демобилисаног борца Славке Ковачевића.

У договору са компанијом М:тел, током априла био је активан хуманитарни број 1457 и на овај начин прикупљено је 13.006 КМ, рекао је Зоран Видић, предсједник Борачке организације.

Видић је изразио наду да ће се, кроз хумантарне акције којима су се прикључили сви Брођани али и мјештаии других општина и градова, прикупити потребна средства да Слободан добије ново срце и настави да живи нормалним животом како је живио и до несреће која га је задесила.

Наиме, до сада је у Бањалуци, Броду, Дервенти и другим градовима организовано низ хуманитарних базара на којима је сакупљан новац, а у марту је хуманитарни број био активан преко Светосавске омладинске заједнице Брод. Слободан је прије него што се разболио, крајем децембра прошле године, радио у угоститељству и свирао бубњеве, а након лијечења у Универзитетско-клиничком центру Републике Српске у Бања Луци и у Београду, установљено је да му је неопходна трансплантација срца.

Сви који желе да помогну Слободану могу то учинити и уплатама на жиро рачун 5520001947516690 у Адико банци, а рачун гласи на име његовог оца Славка Ковачевића.

news
БОЛ ПОРОДИЦА ПОГИНУЛИХ НЕ ЈЕЊАВА НИ 32 ГОДИНЕ НАКОН ПОГИБИЈЕ

Служењем парастоса, паљењем свијећа и полагањем цвијећа на спомен-обиљежју погинулим борцима одбрамбено-отаџбинског рата у дворишту Основне школе „Свети Сава“ данас је обиљежен 3. март – дан почетка агресије на општину…

03.03.2024 14:06

news
БОРАЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА ОПШТИНЕ БРОД ПОЗИВА НА ОБИЉЕЖАВАЊЕ 3. МАРТА

Поштовани, У знак сјећања и отимања од заборава истине о страдању српског народа, 3. март Борачка организација обиљежава као датум од значаја за општину Брод и Борачку организацију. Позивамо Вас…

02.03.2024 12:32

news
РЕТРОСПЕКТИВА УСПЈЕШНЕ САРАДЊЕ ОПШТИНЕ БРОД, ОМЛАДИНСКЕ БАНКЕ И ФОНДАЦИЈЕ "МОЗАИК"

Недавно је у Сарајеву одржана Годишња конференција Фондације „Мозаик“ на тему „Будућност БиХ: Изазови и развојне стратегије у глобално промјењивом контексту“. Општину Брод су заступали Вања Николић, шеф кабинета начелника…

01.03.2024 13:24