Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

5. редовна сједница СО Брод заказана за 25. мај

Колегијум скупштине општине, на данас одржаној сједници утврдио је дневни ред од 22 тачке 5. редовне сједнице СО која је заказана за 25. мај.

Какао је образложио предсједник СО Александар Крушкоњић, одборници ће, између осталог, разматрати приједлог Одлуке о усвајању годишњег извјештаја о извршењу буџета општине за период 1. јануар-31. децембар 2020. године, приједлог Закључка о прихватању Информације о стању потраживања буџета са 31. децембром прошле године, те неколико кадровских рјешења.

-Пред одборницима ће се наћи Рјешење о именовању вршиоца дужности начелника Одјељења за привреду и друштве дјелатности, те разрјешења по једног члана школског одбора у ЈУОШ “Лијешће“ и Свети Сава“ због истека мандата, те именовање нових чланова ових одбора-, рекао је Крушкоњић и додао да ће се на одборничким клупама наћи и приједлог Рјешења о разрјешењу члана УО ЈУ “Туристичка организација“ због истека мандата, као и Рјешење о именовању в.д. члана УО.

Скупштина ће разматрати и Информацију о стању у привреди и запослености на подручју општине Брод у 2020. години.

-Изузетно важна тема за грађане, СО и општинску управу у цјелини. Улажемо максимум напора на привлачењу инвеститора и отварању радних мјеста , јер управо нова улагања  у производно-услужне капацитете и отварање радних мјеста су пут развоја локалне заједнице и гаранција да млади неће напуштати ове просторе-, рекао је Крушкоњић.

Наредна, 5. редовна сједница СО Брод, одржаће се у амфитеатру СШЦ “Никола Тесла“.

eskort eskişehir -

Personel Sağlık