РАДНИ САСТАНАК ПРЕДСТАВНИКА БОРАЧКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ СА НАЧЕЛНИКОМ И ЊЕГОВИМ САРАДНИЦИМА

Почетком сваке године Борачка организација усваја календар значајних датума и планира активности у текућој години. У петак 30. јануара, у клубу Борачке организације, одржан је радни састанак на ову тему, а састанку је, поред предсједника Скупштине ОБО, чланова предсједништва, Одбора ППБ, РВИ и Комисије за информисање ОБО, присуствовало и руководство општине Брод, начелник општине Зоран Видић, начелници Одјељења за финансије Мирослав Вуковић и Одјељења за просторно уређење, стамбено-комуналне послове и екологију Војо Милосављевић.

На састанку је представљен рад Борачке организације, проблеми и обавезе које би требало рјешавати у наредном приоду. Као приоритетна питања постављени су: запошљавање борачких категорија, рјешавање стамбених проблема борачких категорија, лијечење и бањско лијечење, активности на уређењу мјеста масовне гробнице, као и уређење хола при Спомен соби.

Представници општине изразили су увјерење да ће локална управа учинити све што је у њеној моћи како би помогла рад Борачке организације.

Након састанка, представници општине посјетили су Спомен собу палим борцима општине Брод.