КОРОНА ВИРУС ОДГОДИО ПОНОЋНИ ТУРНИР – ОДРИГРАНЕ ДВИЈЕ РЕВИЈАЛНЕ УТАКМИЦЕ

У великој дворани СКЦ у Броду вечерас су одигране двије ревијалне утакмице у част Поноћног турнира чије је одржавање ове године одгођено због актуелне епидемилошке ситуације узроковане вирусом корона.

Снаге су одмjериле екипе ветерана ”ДМ Монтаже” и ”ССУ Пријатељи”, те екипе КМФ ”Домa спортова” и КМФ ”Брод”.

-Поноћни турнир је велики догађај за све Брођане, наше госте, а посебно спотристе. Нажалост, овогодишње 42. издање турнира нисмо могли организовати због познатих околности-, изјавио је Велибор Видић, службеник за спорт и културу у Локалној управи и додао да је на иницијативу општине и љубитеља малог фудбала уприличено одигравање ревијалних утакмица како би се одржала традиција највећег фудбалског спректакла у Броду.

Поноћни турнир је традиција, нешто што се са радошћу чека читаву годину, истакао је Бојан Петрић који је наступио за ”ДМ Монтажу”.

На турнир долазе најмлађи, ветерани, рекреативци али и велики фудбалски виртуози-, рекао је Петрић и изразио наду да ће тренутна епидемиолошку ситуација ускоро бити преброђена, те да ће идуће године публика у дворани СКЦ моћи уживати у мајсторијама фудбалера и најважнијој споредној ствари на свијету.

Према ријечима Драгана Радовановића из ”ССУ Пријатељи”, поноћни турнир је манифестација по којој је Брод познат у ширем окружењу.

-Састали смо се да бубамару прошетамо паркетом у дворани СКЦ и да одржимо традицију манифестације познате у спортском свијету-, изјавио је Радовановић.