У ФЕБРУАРУ АУДИЦИЈА ЗА МУЗИЧКО ТАКМИЧЕЊЕ ”РИТАМ ЕВРОПЕ 2021”

Општина Брод и ове године учествоваће у највећем регионалном музичком такмичењу за дјецу и омладину под називом ”Ритам Европе”.

Тим поводом позивају се млади с подручја бродске општине, старосне доби од 14 до 21 године, да се пријаве на аудицију која ће се одржати у уторак 16. фебруара, у амфитеатру СШЦ ”Никола Тесла”, с почетком у 17 часова.

Заинтересовани кандидати с подручја општине Брод за учествовање у такмичењу у пјевању или плесу могу се пријавити и све потребне информације добити на бројеве телефона 053/610-013 или 066/027-291.

”Ритам Европе” је највеће дечије музичко такмичење у земљи, намијењено такмичарима узраста од 14 до 21 године, дјеци и омладини Републике Спске, која су врхунског талента за пјевање и плес. Подршку деци и омладини Српске кроз највећи телевизијски формат ове врсте у земљи дају и амбасадори земаља Европе, Европске Уније, Аустралије и Израела.

Одабрани кандидати ће имати прилику да свој врхунски таленат за пјевање и плес усавршавају током седмомјесечних припрема са тренерима гласа, као и умјетничким директорима сценског перформанса програма ”Ритам Европе”.