ПРЕДСТАВНИЦИ РАЗВОЈНЕ АГЕНЦИЈЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ПОСЈЕТИЛИ ОПШТИНУ БРОД

Начелник општине Брод разговарао је са представницима Развојне агенције Републике Српске о могућностима и начинима представљања и афирмације потенцијала које има општине Брод када је ријеч о привлачењу инвеститора и отварању нових радних мјеста.

Наглашено је да су све активности које проводи општина Брод усмјерене у стварању што повољнијих услова за инвестирање и отварање нових радних мјеста. Утврђене су и нуде се одличне локације пословних зона, бесплатно земљиште уколико инвеститор запосли 50 и више радника, изградња комплетне комуналне инфраструктуре до границе парцеле гдје ће бити изграђен производно-услужни погон и још низ других погодности, а све с циљем што лакшег и бржег отпочињања пословних активности.

На састанку је истакнуто да ће агенција пружити пуну подршку општини Брод у представљању погодности које локална заједница нуди потенцијалним улагачима за покретање производно-услужних капацитета. Истакнуто је да ће сарадња општине Брод и Развојне агенције Републике Српске у наредном периоду бити настављена и интензивирана.