ПРИЈЕМ ЗА ММА БОРЦА АЛЕКСАНДРА РАКИЋА, ПЕТОПЛАСИРАНОГ НА УФЦ РАНГ ЛИСТИ

Начелник општине Брод Илија Јовичић данас је уприличио пријем за Александра Ракића ММА борца који се након недавног тријумфа над Ентонијем Смитом у Лас Вагасу нашао међу топ 5 бораца УФЦ ранг листе у полутешкој категорији.

Честитајући историјски успјех и улазак у сами свјетски врх овог такмичења, начелник општине Брод Ракићу је пожелио успјешну каријеру и освајање свjетског трона.-Брод одаје признање успјешним спортистима и радује се њиховим успјесима.

Поносни смо на Ракића и било ми је задовољство резаговарати о даљем спортском путу овог изузетног човјек-, рекао је начелник и додао да од Ракића очекује највеће домете у овом спорту.

Овом приликом начелник општине поклонио је Ракићу акварел са мотивом православог храма у Броду и Богојављенски крст. Током срдачног разговора Ракић је изразио задовољство што је међу својим суграђанима, као и на огромној подршци коју има на овим просторима.

-Брод је мој други дом и велико хвала свима на подршци коју имам овдје, Републици Српској и читавом Балкану-, изјавио је Ракић који се у прошлом мечу борио под српском заставом те се на тај начин желио захвалити свом народу на подшци.

Говорећи о спортским плановима, Ракић је био категоричан, рекавши да је циљ освајање свјетског трона у полутешкој категорији.