+387 53 610 116

Вијести

Пријем за најбоље

Аутор: admin | Ажурирано: 16 Juna, 2021 у 14:21

У сали за састанке општине Брод, начелник општине Зоран Видић са сарадницима, организовао је традиционални пријем за вуковце и ученике генерације основних и средње школе у Броду.

Ведран Топић вуковац је и ученик генерације СШЦ „Никола Тесла“,  за нијансу бољи од своје школске другарице Анђеле Спасојевић, која је такође носилац дипломе „Вук Караџић“. И једно и друго за животни пут бирају фармацију.

За ученик генерације трећег степена у СШЦ „Никола Тесла“ ове године изабран је Радован Ђурић који такође планира да настави школовање у Новом Саду.

Вуковац  Сара Дуроња ученица је генерације 2020/21 у ОШ „Свети Сава“. Сара је од почетка школовања са великим успјехом учествовала у наставним, али и великом броју ваннаставних активности, истакла је на пријему наставница српског језика и њен разредни старјешина Божица Стјепановић. 

 У генерацији ученика који су ове године завршили основно образовање у ОШ „Свети Сава“ носилац вукове дипломе је и Милана Рајак.

Вуковац и ученик генерације у ОШ „Лијешће“ је Дајана Топић срећна је и поносна на свој успјех, а планира да упише гимназију која ће јој пружити добру основу за даље школовање.

 „Дружити се са најбољима увијек је изузетан догађај“, рекао је Вања Николић, шеф кабинета начелника општине Брод и истакао да ће локална власт настојати да увијек буде подршка овим младим и упјешним људима.

Пријему су, поред ученика, присуствовали поносни родитељи, наставници, професори и директори школа.

news
ОБЈАВЉЕНЕ РАНГ ЛИСТЕ ЗА БАЊСКО ЛИЈЕЧЕЊЕ

Обавјештавају се чланови породица погинулих бораца, ратни војни инвалиди и жртве ратне тортуре, који су се пријавили на Јавни позив за бањску рехабилитацију у 2024. години, који је расписан од…

24.04.2024 11:21

news
ПОЕТСКО ВЕЧЕ У БРОДУ

Народна библиотека „Бранко Ћопић“ сутра, 25. априла са почетком у 18:00 часова у Хотелу “Onix” организује Поетско вече са Миленком А. Поповићем и пријатељима. Пјесник ће говорити о књизи „Два…

24.04.2024 09:47

news
ПОЧЕЛA САНАЦИЈА МАКАДАМСКИХ ПУТЕВА НА ПОДРУЧЈУ БРОДА

На подручју општине Брод  у току су радови на санацији и уређењу  локалних макадамских путева и улица. Технички директор комуналног предузећа „Комвод“ Ново Шљивић, рекао је да се активност реализује…

24.04.2024 07:04