Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

ПОЗИВ ЗА МЕНТОРИНГ УСЛУГЕ ПРЕДУЗЕЋИМА И ПРЕДУЗЕТНИЦИМА У РС

Овим путем желимо вас обавијестити да је расписан Јавни позив за пружање менторинг услуга микро, малим и средњим предузећима и предузетницима у Републици Српској.

Процес менторинга одвија се према методологији Агенције, развијеној у сарадњи са Јапанском агенцијом за међународну сарадњу (JICA). Методологија одређује кораке које стручно лице- ментор проводи у директном контакту и раду са власником, одговорним лицем предузећа, односно управом, одређени број сати (највише до 50 сати по кориснику) и то у просторијама корисника. Услуга менторинга је бесплатна.

Јавни позив је отворен од 20. јула до 31. августа 2022. године до 24 часа.

Јавни позив и све остале информације можете пронаћи на сљедећим интернет страницама:

1. https://www.rars-msp.org/lat/javni-poziv-za-provodjenje-standardizovane-usluge-mentoringa-za-mikro-mala-i-srednja-preduzeca-i-preduzetnike-u-republici-srpskoj/

2. https://www.preduzetnickiportalsrpske.net/javni-poziv-za-provo-enje-standardizovane-usluge-mentoringa-za-mikro-mala-srednja-preduze-preduzetnike-u-republici-srpskoj/

За детаљне информације можете се обратити Агeнцији на електронску адресу: mentoring@rars-msp.org или на број телефона: 051/222-157.

eskort eskişehir -

Personel Sağlık