+387 53 610 116

Вијести

ХОРОВИ, ДРАМСКЕ И РЕЦИТАТОРСКЕ СЕКЦИЈЕ ОБИЉЕЖИЛИ ТРЕЋЕ ВЕЧЕ „ЗИМЗОБРОДА“

Аутор: Зорица Кнежевић | Ажурирано: 29 Decembra, 2023 у 11:44

Треће вече "ЗимзоБрода", 28. децембра 2023. године на Тргу патријарха Павла прошло је у знаку наступа Средње школе "Никола Тесла" и Основне школе "Лијешће".

Они су за своје суграђане глумили, рецитовали и пјевали, те показали да за квалитетан програм и добру забаву треба само мало воље и труда.

Драмска секција Средње школе „Никола Тесла“ коју чине Горана Лукић, Данијела Теодосић, Тијана Малешевић, Ведран Ђорић, Јована Мичија, Душанка Станојевић и Јована Плавшић, показала је да позориште не чине позорница и завјеса, него жеља и таленат.

Послије њих, своје вјештине су показали ученици Основне школе „Лијешће“. Велики и мали хор су пјевали етно пјесму „Густа ми магла“ и „Новогодишњу пјесмицу“.

Драмска секција учитељице Драгане Алексић извела је игроказе "Окићени бор" и "Пахуљице", док су рецитатори Брођане почастили пјесмама „Бела баба“, „Децембар“ и „Зимска песма“.

Након програма за најмлађе, услиједио је наступ локалног Бенд Плусa.

Извор: Општинска управа и ТООБ

news
БОРАЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА ОПШТИНЕ БРОД ПОЗИВА НА ОБИЉЕЖАВАЊЕ 3. МАРТА

Поштовани, У знак сјећања и отимања од заборава истине о страдању српског народа, 3. март Борачка организација обиљежава као датум од значаја за општину Брод и Борачку организацију. Позивамо Вас…

02.03.2024 12:32

news
РЕТРОСПЕКТИВА УСПЈЕШНЕ САРАДЊЕ ОПШТИНЕ БРОД, ОМЛАДИНСКЕ БАНКЕ И ФОНДАЦИЈЕ "МОЗАИК"

Недавно је у Сарајеву одржана Годишња конференција Фондације „Мозаик“ на тему „Будућност БиХ: Изазови и развојне стратегије у глобално промјењивом контексту“. Општину Брод су заступали Вања Николић, шеф кабинета начелника…

01.03.2024 13:24

news
УНАПРИЈЕЂЕЊЕ ШКОЛСТВА ЗА РАЗВОЈ ОПШТИНЕ

У петак 1. марта у сали за састанке општине одржан је други састанак радне групе за област школства. Радна група је именована за учешће у изради приједлога "Стратегије развоја општине…

01.03.2024 13:15