Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

URUČENE ZAHVALNICE SAJAMSKIM UČESNICIMA

U petak i subotu 3. i 4. septembra u Brodu je održan 8. Sajam privrede, poljoprivrede i turizma. Svečani program otvaranja je održan od 11 časova sa učešćem kulturno-umjetničkih društava „Liješće“ i „Duško Trifunović“. Sajam su zajedno otvorili predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović, ministar privrede i preduzetništva Vjekoslav Petričević i načelnik opštine Brod Zoran Vidić.

Po završetku svečanog otvaranja Sajma, kasnije u toku prvog dana, načelnik Vidić je sa direktorom Turističke organizacije opštine Brod Goranom Vukojevićem posjetio sve štandove. Pojedinačno su pozdravili izlagače, a Načelnik opštine je uručio zahvalnice za učestvovanje na ovogodišnjem Sajmu u Brodu.

Izlagači su izrazili svoje zadovoljstvo dobrim organizovanjem sajma, prijateljskom atmosferom i poslovnom saradnjom sa domaćinima i drugim izlagačima. Posjetioci su rekli da je lijepo što ima dosta štandova, posebno prodajnih. Najviše pohvala je dobio drugi dan Sajma sa Gastro susretima i kuvanjem čobanaca u parku.

Foto: dio dodjeljenih zahvalnica, atmosfera i razgovor sa izlagačima