Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

SAJMU U BRODU PRISUSTVOVALA PREDSJEDNICA RS ŽELJKA CVIJANOVIĆ

Otvaranje „8. Sajma privrede, poljoprivrede i turizma“ u petak 3. 9. 2021. g. proteklo je u znaku brojnih izlagača i zvaničnika koji su podržali ovaj događaj. Svečanu vrpcu na ulazu u sajamsku dvoranu Sportskog centra, nakon održanog svečanog programa, presjekli su predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović, ministar privrede i preduzetništva Vjekoslav Petričević i načelnik opštine Brod Zoran Vidić.

„Odlična je ponuda i ovo je odlično mjesto gdje se mogu uspostavljati kontakti i promovisati proizvodi; isto tako ovo je mjesto koje okuplja predstavnike lokalnih i republičkih institucija i svi su oni zainteresovani da se što više olakša privredni, da bude jača i potentnija u okviru RS“ rekla je predsjednica Cvijanović.

Dobre ideje o saradnji na nivou regije su razmjenili prisutni načelnici Teslića Milan Miličević i Šamca Đorđre Milićević; podršku promociji domaće proizvodnje dali su i gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković i delegacija grada Bijeljine na čelu sa šefom kabineta Mladenom Arsenovićem.