Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

САЈАМ ПРИВРЕДЕ, ПОЉОПРИВРЕДЕ И ТУРИЗМА „БРОД 2021“

У петак 3. и суботу 4. септембра у Броду ће се одржати 8. Сајам привреде, пољопривреде и туризма. Свечани програм отварања Сајма је у петак 03. 09. 2021. године у 11 часова у парку испред Спортског центра

На Сајму ће се представити излагачи са домаћим производима из области текстилне и кожне галантерије, козметике, пчеларства, прехране, произвођачи разних кондиторскиџ производа, услужне дјелатности и бројни привредни субјекти.

Традиционални Гастро сусрети у суботи 4. 9. 2021. године са почетком од 13 часова. Гастро сусрети имају и незаобилазан такмичарски дио гдје се пријављени тимови такмиче у прављењу најбољег чобанца. На овом фестивалу гастрономије, удружења жена ће на штандовима у парку Спортског центра представити традиционалну кухињу, културу и квалитет домаће хране овог подручја.

Награђивање учесника Сајма и Гастро сусрета је планирано у суботу од 17 часова. За све информације и пријаву за такмичење у припреми чобанца можете се обратити Туристичкој организацији општине Брод и Одјељењу за привреду и друштвене дјелатности општине на телефоне: 053/610-592, 053/610-918.

eskort eskişehir -

Personel Sağlık