Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

РЕДОВНА СЈЕДНИЦА СО ЗАКАЗАНА ЗА 27. МАЈ

Колегијум Скупштине општине Брод, на одржаној сједници у петак 13.5.2022.г., утврдио је дневни ред наредне 16. редовне сједнице СО садржан у 20 тачака.

Између осталог, одборници ће разматрати приједлог Одлуке о усвајању годишњег извјештаја о извршењу буџета општине Брод за период 01.01.2021.-31.12.2021. године, приједлог Одлуке о начину и условима додјеле неповратних новчаних средстава младим брачним паровима за куповину неизграђеног грађевинског земљишта у државној својини, ради индивидуалне стамбене изградње као и приједлог Одлуке о додјели новчаних средстава младим брачним паровима са села ради помоћи у стамбеном збрињавању.

На одборничким клупама наћи ће се и приједлог Одлуке о продужењу важења Стратегије развоја општине Брод за период 2016.-2020. година, те приједлози Закључака о прихватању Информација о стању потраживања буџета општине Брод са 31.12.2021. године, стању у привреди и запослености на подручју општине Брод у 2021. години, организацији и начину обављања јавног и такси превоза путника на подручју бродске општине као и Информацију о пољопривредном земљишту у својини Републике Српске које је дато у концесију на подручју општине Брод.

Сједница СО Брод биће одржана  у скупштинској сали, зграда Поште, 27. маја с почетком у 9 часова, а директан пренос можете слушати у програму Радио Брода и на порталу: radiobrod.live.   

Извор: Радио Брод

eskort eskişehir -

Personel Sağlık