Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Пронађите пројектне партнере за предстојеће позиве у Хоризонт Европа-Кластер 6

Европска мрежа предузетништва Републике Српске позива све заинтересоване да учествују на онлајн догађају“Horizont Evrope- Cluster 6 calls 2021 – virtual brokerage event“  који ће се одржати 9. јула 2021. године. Организатор догађаја је Мрежа Националних контакт тачака Хоризонт Европе  Bridge2 HE.  Циљ догађаја је проналазак пројектних партнера за предстојеже позиве у Хоризонт Европе-Кластер 6: храна, биоекономија, природни ресурси, полјопривреда и животна средина!

Жеља организатора је да на једном мјесту окупи све ревелантне учеснике који намјеравају да поднесу захтјев за финансирање у Хоризонт Европа-позиви кластера 6. Овај догађај ће помоћи у фармирању конзорцијума за предстојеће позиве програма кластера 6, који ће бити отворени до октобра 2021.

Кo би требао да учествује?

Догађај је намијењен свима који су заинтересовани за учешће у европским пројектима у предстојећим темама Хоризонт Европе-кластер 6, као што су:

Универзитети
Истраживачки центри
Приватне компаније (укључујући ИПМ и велике компаније)
Локалне самоуправе
Удружења /Федерације
Јавне установе/владине организације
Невладине организације
Кластери , Хабови
Акционари ангажовани у Р&Д
Учешће на догађају је бесплатно, а регистрација и више информација о самом догађају доступни су на интернет страници: he-cluster6.b2match.io

Evropska mreža preduzetništva Republike Srpske стоји на располагању заинтересованим пословним субјектима за сва додатна питања путем имејла een@rars-msp.org.

eskort eskişehir -

Personel Sağlık