+387 53 610 116

Вијести

Пријем за најбоље

Аутор: Radio Brod | Ажурирано: 16 Juna, 2021 у 14:21

img

У сали за састанке општине Брод, начелник општине Зоран Видић са сарадницима, организовао је традиционални пријем за вуковце и ученике генерације основних и средње школе у Броду.

Ведран Топић вуковац је и ученик генерације СШЦ „Никола Тесла“,  за нијансу бољи од своје школске другарице Анђеле Спасојевић, која је такође носилац дипломе „Вук Караџић“. И једно и друго за животни пут бирају фармацију.

За ученик генерације трећег степена у СШЦ „Никола Тесла“ ове године изабран је Радован Ђурић који такође планира да настави школовање у Новом Саду.

Вуковац  Сара Дуроња ученица је генерације 2020/21 у ОШ „Свети Сава“. Сара је од почетка школовања са великим успјехом учествовала у наставним, али и великом броју ваннаставних активности, истакла је на пријему наставница српског језика и њен разредни старјешина Божица Стјепановић. 

 У генерацији ученика који су ове године завршили основно образовање у ОШ „Свети Сава“ носилац вукове дипломе је и Милана Рајак.

Вуковац и ученик генерације у ОШ „Лијешће“ је Дајана Топић срећна је и поносна на свој успјех, а планира да упише гимназију која ће јој пружити добру основу за даље школовање.

 „Дружити се са најбољима увијек је изузетан догађај“, рекао је Вања Николић, шеф кабинета начелника општине Брод и истакао да ће локална власт настојати да увијек буде подршка овим младим и упјешним људима.

Пријему су, поред ученика, присуствовали поносни родитељи, наставници, професори и директори школа.

news
КВАР НА СИСТЕМУ ДАЉИНСКОГ ГРИЈАЊА

Из ЈКП “Ковод” Брод је стигло обавјештење о привременом прекиду гријања корисника који су везани за топлотну станицу у Спортском центру. Данас се десио квар на топлотној станици која грије…

30.11.2023 13:19

news
ОСАМ ГОДИНА САРАДЊЕ СА ОМЛАДИНСКОМ БАНКОМ

У оквиру програма, Омладинска банка Брод, коју партнерски подржавају општина Брод и Фондација Мозаик, у понедељак 27. 11. 2023. године у сали за састанке општине Брод, презентацијом реализованих пројеката у…

28.11.2023 14:08

news
ЈАВНЕ РАСПРАВЕ О БУЏЕТУ ЗА 2024. Г. И РЕБАЛАНСУ БУЏЕТА ЗА ТЕКУЋУ ГОДИНУ

Обавјештавају се привредна друштва, привредници, заинтересована лица, грађани, научна и стручна јавност да ће се, поводом Ребаланса буџета Општине Брод за 2023. годину и Буџету Општине Брод за 2024. годину,…

27.11.2023 13:42