+387 53 610 116

Вијести

Пријем за најбоље

Аутор: Radio Brod | Ажурирано: 16 Juna, 2021 у 14:21

img

У сали за састанке општине Брод, начелник општине Зоран Видић са сарадницима, организовао је традиционални пријем за вуковце и ученике генерације основних и средње школе у Броду.

Ведран Топић вуковац је и ученик генерације СШЦ „Никола Тесла“,  за нијансу бољи од своје школске другарице Анђеле Спасојевић, која је такође носилац дипломе „Вук Караџић“. И једно и друго за животни пут бирају фармацију.

За ученик генерације трећег степена у СШЦ „Никола Тесла“ ове године изабран је Радован Ђурић који такође планира да настави школовање у Новом Саду.

Вуковац  Сара Дуроња ученица је генерације 2020/21 у ОШ „Свети Сава“. Сара је од почетка школовања са великим успјехом учествовала у наставним, али и великом броју ваннаставних активности, истакла је на пријему наставница српског језика и њен разредни старјешина Божица Стјепановић. 

 У генерацији ученика који су ове године завршили основно образовање у ОШ „Свети Сава“ носилац вукове дипломе је и Милана Рајак.

Вуковац и ученик генерације у ОШ „Лијешће“ је Дајана Топић срећна је и поносна на свој успјех, а планира да упише гимназију која ће јој пружити добру основу за даље школовање.

 „Дружити се са најбољима увијек је изузетан догађај“, рекао је Вања Николић, шеф кабинета начелника општине Брод и истакао да ће локална власт настојати да увијек буде подршка овим младим и упјешним људима.

Пријему су, поред ученика, присуствовали поносни родитељи, наставници, професори и директори школа.

news
ОДРЖАНА РЕДОВНА СЈЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ БРОД

У уторак 30.5.2023. г. одржана је 27. редовна сједница Скупштине општине (СО) Брод. Сједница је одржана у сали СО у згради Поште са почетком у 9 часова.

31.05.2023 10:24

news
ХУМАНИТАРНО ВЕЧЕ СА ЈЕЛЕНОМ ШКРБИЋ

Пјесничко дружење је намјењено прикупљању средстава за помоћ у лијечењу Милане Гајић обољеле од Лафора болести.

30.05.2023 06:44

news
ДЕЛЕГАЦИЈА БРОДА НА СВЕЧАНОСТИ ПОВОДОМ ДАНА ОПШТИНЕ БОРОВО

Делегација општине Брод, на позив начелника општине Борово Зорана Баћановића, посјетила је Борово у Хрватској.

25.05.2023 08:50